Bildux rašė:Nu siaip servise matuoja, nebent turi tam skirta manometra
http://www.lbm.lt/images/prod046.jpg
Wizma rašė:Sorry sumaisiau, is "Ell Bee" pirkau. o ka ten daro kai restauruoja. Kazko labai brangiai gaunasi restauruot, gal nauja pirkt.
Wizma rašė:Buvo problemos su greiciu deze, pakeiciau ta sankabos trosa ir viskas ok. Aciu uz isreikstas mintis ir pagalba.
Dabar kita, labai idomi problema, pvz siandien vos uzsivedziau, ji taip nenoriai vedesi, prasisaudydama . Ir vaziuojant, kartais paveda, uzsitrukcioja, nzn kame problema, zvakes lyg ir normaliai, kuro siurbliukas dirba. Kai nuspaudi gaza atrodo lyg cilindras koks atsisakytu, nes pradeda saudyti siek tiek. ir taip bet kuria pavara, siek tiek pasitrukcioja, o po to eina. Ir eina iki kokiu 4k apsisukimu, o toliau nesijaucia, kad kiltu galia ar sukimo momentas, ji tolygiai uzia ir kyla apsukos, net verkt norisi, kaip neeina. Kompa chipavau, pas mane tik nuo kokiu 4k pradedavo lupt iki 8k, vos spedavau sukist saibas. o dabar net nzn kame problema.
na man buvo irgi panasiai. dar puse bedos vaziuodavo kai sausas oras, bet jei lydavo ar siaip dregna, tai tarsi vienas cilindras atrode dirba, vos ne koja iskisus pro duris reikdavo pasistumt. baka ploviau. su siurbliu nepamenu kazka irgi dariau, vienu zodziu... ka tik nedariau, galu gale nuvariau i diagnostika, ten zmogelis man ir sako
- biciuli pasikeisk zvakiu laidus
pasikeiciau zvakiu laidus ir viskas gerai. nesakau, kad pas tave laidai, bet paziuret galima.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 21 svečių