umbro rašė:o kas ten jiems atsitiko?
rwt rašė:arba yra zmoniu kurie tuos ratlankius, lygina, virina, kampus spakliuoja dazo paruosia dazymui, man siule senis uz 250lt visus 4 ratus padaryti (perdazyti kampus ishlyginti nes apdauzyti). Bet aisq idomiau paciam
Roccas rašė:rwt rašė:arba yra zmoniu kurie tuos ratlankius, lygina, virina, kampus spakliuoja dazo paruosia dazymui, man siule senis uz 250lt visus 4 ratus padaryti (perdazyti kampus ishlyginti nes apdauzyti). Bet aisq idomiau paciam
Kur ir koks senis, gal savo nuveshiu jam, nes krasteliai keliu truputi pavalgyti...
rwt rašė:o tie visi nitruxiniai dazai tynka kur seniuose pardavineja visokiu spalvu tipo grafiti dazai? Ir jei aliuminis ratlankis tynka bet koks gruntas ar reik ieskoti butent aliuminiui?
Dzhinas rašė:rwt rašė:o tie visi nitruxiniai dazai tynka kur seniuose pardavineja visokiu spalvu tipo grafiti dazai? Ir jei aliuminis ratlankis tynka bet koks gruntas ar reik ieskoti butent aliuminiui?
Tie kur seniuose parduodami grynas sh... nusipirkau ir poto gailejaus, nes teko pirkt dar karta, tik si syki jau is spec auto dazu parduotuves. Ten man patare isvis negruntuot o tik pasiaust pavirsiu, nupust su balioneliu akriliniu dazu ir nulakuot, taip ir padariau, rezultatas - super beje seniuose pasirinkimas labai mazas.
wateris rašė:Dzhinas rašė:rwt rašė:o tie visi nitruxiniai dazai tynka kur seniuose pardavineja visokiu spalvu tipo grafiti dazai? Ir jei aliuminis ratlankis tynka bet koks gruntas ar reik ieskoti butent aliuminiui?
Tie kur seniuose parduodami grynas sh... nusipirkau ir poto gailejaus, nes teko pirkt dar karta, tik si syki jau is spec auto dazu parduotuves. Ten man patare isvis negruntuot o tik pasiaust pavirsiu, nupust su balioneliu akriliniu dazu ir nulakuot, taip ir padariau, rezultatas - super beje seniuose pasirinkimas labai mazas.
na na.. tikriausiai siule negruntuot kadangi jau dazes buvai, kiek suprantu, ir poto perdazyt norejai.
wateris rašė:Na va Jei ratas jau dazytas - uztenka dazus pasiausti su 400 svitriniu. O jei dazoma ant metalo - gruntuoti labai patartina. Veliau grunta irgi galima su 400 apdirbti siektiek
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 51 svečių