nugalejau
nusipirkau meharyje kazkoki italishka uzh 35lt, nezhinau chia blogas ar dar puse velnio, bus matyt. operacija atlikau kieme. ishemes pamachiau kad pas mane buvo originalus trosas, su renault lipdukais, matomai del to man jis laike 2 metus ir priesh mane dar neaisku kiek. teko shiek tiek pavargti, nes ishtraukus sena trosa liko tas plastmasiukas kur tarp variklio patalpos ir salono, tachiau uzhkishus ish vidaus atsuktuva ir su sankabos pedalu bakstelejus ishlindo lauk. nauja idejau lengvai (tiesa, teko ishimti oro filtro ta "bambali", nes pas dyzeli ten baisiai ankshta), tachiau niekaip netempe itempejas. ishemus sankabos pedala pasirode kad itempejo spyruoklei kapiec, ishtampyta ir sulankstyta. ant dviratuko palekiau iki vietinio shrotelio ir uzh lituka nusipirkau panashia spyruokle. viska sudejau i vietas ir vualia, sankaba vel spaudosi
viskas zuhtruko (su parukymais ir nulekimu iki shrotelio) ~2h. Jei ne itempejas, antra karta uzhtektu kokia 15min
tai va tatai toks mano pirmasis susidurimas su sankabos trosu.
P.S. kazkaip pamislijau, kad reikia nusipirkti dar viena trosa, kad kur kelioneje nebutu baiku.