prashau protingo patarimo

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

prashau protingo patarimo

Standartinė Giedrius.kns » Sek, 2008-Bir-15 17:57

sveiki komfortishku mashinu gerbejai :)

turiu tokia problema, turiu renuka 19 91m 1.7 pilnas ipurshkimas. kzko nelabai veikia ant benzo, laikant tolygiai exeleratoriaus pedala shokineja apsukos, lyg ir cilindras nedirba, zvakes ir laidai viskas ok, zinau kad gali but purkshtukai ir pan, bet ant duju veikia neblogai, tik kai ijungi laisva begi apsuku rodykle kartaiskrenta ir matariukas uzgesta.Cia prisiskaiciau visokiu bedu, taj nzn nuo ko pradet, gal kam ir tajp buvo. dekui uz visokeriopa informacija
Giedrius.kns
Naujokas

Standartinė vigiux » Sek, 2008-Bir-15 22:10

sveikas :) mano masinytei panasiai buvo, tik pas mane mono ipurskimas. ant duju ok, ant benzo nelabai. keiciau kolektoriaus tarpine ir vakuumo vamzdelius patikrinau, nes nemaza dalis pasirodo ju buvo kiauri... tuos du dalykus sutvarkius, kaip ir ok viskas :)
R19 1.8 1991m
Vartotojo avataras
vigiux
Draugas

Standartinė tadinis » Pir, 2008-Bir-16 20:55

Sveiki, pas mane atvirkstine problemele, ant benzo dirba labai gerai, taciau ant duju variklis purtosi, nors kai saltas dar normaliai viskas, kai susyla nedirba, i akseleratoriaus spaudima ant laisvu apsuku reaguoja gerai, pajudant nuo sankryzos juda labai sunkiai :)
pas dujininkus nuvykau sako reduktorius, susiruosiau reduktoriu pirkt, pardavejas atkalbejo, sako simptomai reduktoriaus mirimo visai ne tokie.. gal kyla kam minciu kur slieku ieskot? :)
tadinis
Draugas

Standartinė Galileo » Pir, 2008-Bir-16 23:41

sistemą išvalėt? filtrus?
Man buvo panašiai, pajudėt norint purtosi kaip velnias.. o palaikant greitį - pakankamai normaliai. Mat kimšosi filtras.. nepraleisdavo pakankamai dujų. Išvalėm - čiki piki toliau važiavo.
p.s. čia mano senai Sierrai buvo..
Safrane 2.2Vi dabar
R19 ph2, 1.8 16v po presu..
Linux user #404493, LY1WS
869051344, 865434988
Vartotojo avataras
Galileo
Narys

Standartinė tadinis » Ant, 2008-Bir-17 09:46

ta prasme tas varztas ant slangos su spiruokle (kontrastas ar kaip jy ten vadina)? :)
sita nauja uzdejau nes pirmas buvo uzkirmyjes nesisukinejo (matomai po variklio plovimo kai aftamabylis ilgai stovejes), o siaip itarimas krinta ant vamzdelio kur eina nuo slangos i varikli, atrodo i maisytuva (ne technikas tai tik speju), jis man atrodo ganetinai per plonas lyginant su slangos storiu (to vamzdelio vidinis plotas geriausiu atveju koks 1,5 kv. cm), ar gali but del to beda?
tadinis
Draugas

Standartinė vigiux » Ant, 2008-Bir-17 13:28

bandyk voztuvus duju pravalyt, gali buti kad ten sh pilna, gal net reiks keist filtriukius. o doztoriu (ant slango, su spyruokle) gali irgi bandyti pasikeist, bet jis esmes neturi dideles, jei ir nesisukineja, bo jis tik leidzia daugiau duju pasiurbti, kai numini pedala. o ir reduktoriui gali buti ragas, jei ne pirmus metus vazinejamas. bet jei jau buvai pas dujininkus, tai reikejo sakyt, kad sureguliuotu dujas, nes nuo to labai daug kas priklauso.
R19 1.8 1991m
Vartotojo avataras
vigiux
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 52 svečių