Galileo rašė:Nu, aš vasarą surizikavau, ir prieš traukiant velniop radziatorių, pripyliau spec. priemonės kalkėms valyt. Pardavėjas perspėjo, kad gali pradėt bėgt per visus galus, bet.. nepaklausiau
Ačiū dievams, skyliu nebuvo.. bet kai nuo vilniaus iki alytaus nuvažiavau su ta priemone, tai atsidaręs išsiplėtimo bakelį žagtelėjau.. plaukiojo visokio velnio o kas dar darėsi, kai tą šlangą numovėm.. omg.. šiaip, jei jau šlangą mausi - tai išsiimk visą radiatorių ir praplauk, plius sistemą po nedideliu spaudimu pravaryk.. profilaktika nebloga bus
Galileo rašė:jap, kaip iš krano srovele.. per vieną ir kitą šlangos galą pavaryk, pečiuko sklendę dar ant karšto pastatyk.. ir pečiuka kiek prapūsi.
Kokia ten priemonė, jei pameni? Reik ir man surizikuot, nes motoro neaušina normaliai, o salono nešildoGalileo rašė:Nu, aš vasarą surizikavau, ir prieš traukiant velniop radziatorių, pripyliau spec. priemonės kalkėms valyt.
ZeroDivide rašė:Kokia ten priemonė, jei pameni? Reik ir man surizikuot, nes motoro neaušina normaliai, o salono nešildoGalileo rašė:Nu, aš vasarą surizikavau, ir prieš traukiant velniop radziatorių, pripyliau spec. priemonės kalkėms valyt.
2SHAE rašė:ZeroDivide rašė:Kokia ten priemonė, jei pameni? Reik ir man surizikuot, nes motoro neaušina normaliai, o salono nešildoGalileo rašė:Nu, aš vasarą surizikavau, ir prieš traukiant velniop radziatorių, pripyliau spec. priemonės kalkėms valyt.
siaip tau kogero reikes keist salono peciuko radijatoriu, nes jis megejas uzsikimst pas mane irgi buvo uzsikises ir pakeistas ne tokiu pat, o nuo mercedes, tai evektas buvo ryskesnis nei skirtumas tarp nakties ir dienos, ziema per didziausius salcius po maike ir sortais buvo galima sedet nors ir duru gumos nusitrynusios buvo ir vejas pute vidun
Jo, o kai gerai užgazuoji, tai pro kojų ventiliacijos angas liepsnos pasipila..ZeroDivide rašė:Plastikai oro išputimo angų nesilydo???
Galileo rašė:Jo, o kai gerai užgazuoji, tai pro kojų ventiliacijos angas liepsnos pasipila..ZeroDivide rašė:Plastikai oro išputimo angų nesilydo???
ZeroDivide rašė:Plastikai oro išputimo angų nesilydo???
SeanMVP rašė:gal kas galetu imest foto kur tiksliai tas termostatas randasi?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 24 svečių