Nutiko man tokia beda: nuvariau meistreliams sutvarkyti savo reniuka - reikėjo pakeist sankaba ir diržus (kainavo 450 lt už darbą meistrams ir tiek pat sankabos komplektas + diržai). Bet pasiėmęs masina šeštadieni neilgai džiaugiausi. Išvažiavau ši pirmadieni i autostrada ir nuvažiavus apie 30 km kažkas pradėjo barškėti variklyje. Kadangi važiavau anksti ryte (apie 6-ta ryto) ir sustojęs vistiek nieko nepamatyčiau - važiavau toliau. Ir štai neprivažiavus 44 kilometrą žyminti stulpeli pajutau 'bumt' ir išgirdau kaip po masinos dugnu pabiro metalo gabalai (viena po to radau). Masinos užkurt nebepavyko. Pirma mintis meistrai kažką ne taip surinko . Atvariau jiems vakar masina, pažiūrėjo sako ne jų kalte - diržai sveiki, o man variklio bloke stumoklio švaistiklis išmušę skyle. Tipo taip būna kai variklis ilgai dirba aukštom apsukom. Skyle yra maž daug čia (foto yra ne mano variklio):
Ir štai man iškilo klausymas ar galėjo meistrai kurie man sankaba ir diržus keitę ką nors priburti kad man variklis subyrėtu 2-a diena iš remonto pasiėmus. Ar čia tik 'sutapymas'
Vienu žodžiu man dabar reikia keist varikli, gal kas turite pazystamu Klaipėdoje kas galėtu pakeisti už protinga kaina. Nes visur kur klausinėjau tai 700 tik už darbą. Varikli jau turiu nusižiurejes už 300 lt o čia plius dar visos tarpines ir dar nežinia kas tai ir susimąstai žmogau ar verta už tokius pinigus