Favoritas rašė:O detales, ant kuriu tvirtinasi suportai 21 ir 19 renukuose vienodos? Ta prasme jei paimti 19 pusasius tai ant ju uzsides 21 suportai ir diskai?
andriuza rašė:O kaip suzinoti koks tiltas idetas?pas mane i v16 idetas kitas tiltas,su bugniniais stabdziais ir draugas neatsimena kokio idejo ta tilta,stabdziai neveikia o norisi kad jie veiktu vistik variklis 101kw tai norisi kad ir stabdziai rimtesni butu.Yra koks kodas gal,kur ieskoti jo?
Favoritas rašė:Sveiki. Is neturejimo ka veikti sugalvojau prikelti savo renuka ir net suteikti jam nauju jegu. Tik va mano renukas ne devynioliktas, o penktas... Bet sugalvojau ideti jam didesne "sirdi". Pasidomejes suzinojau kad geras donoras butu Reno 19 su savo galinguoju 16 voztuvu varikliu (f7p). Kad jau desiu varikli, tai teks ir deze det, o kad desiu deze teks ir pusasius det, o kad desiu ir pusasius, tai teks ir stabdziu sistema deti is 19. Be to maniskiam penktuke galiniai stabdziai yra bugniniai, o as isigeidziau diskiniu. Paskaitinejau jusu forume ir atradau detale, kuria galvojau teks paciam darytis... (tikiuosi limulus nesupyks kad panaudosiu jo foto )
http://img233.imageshack.us/my.php?image=2108200827107bz7.jpg
Maniskis pusasis atrodo taip:
http://img.photobucket.com/albums/v706/wsj/200812290.jpg
manau turetu tikti...
Ir kadangi dar tik mokausi buti mechaniku iskilo keliatas klausimu (nepykit labai jei nusisnekesiu-geriau pataisykit... )
Pradziai del stabdziu: Ka maksimaliai galima isspausti su Reno 19 suportu laikikliais? Ta prasme nuo kokiu modeliu suportai dar tinka? Ar reno 19 stabdziu sistemos uztektu vazinejant tokiu hibridu ekstremaliai (megejiskas sportas ir pan.). Man kazkodel abejoniu kyla...
Ir dabar pereikim prie variklio: Pataisykit jei klystu, bet ar nebutu viskas taip paprasciausia: paimti pilna f7p varikli (su deze, elektra, starteriu ir t.t.), perdaryti tvirtinimus ir ideti i reno 5 kebula. Tada reiktu tik uzmesti ratus ir galima deginti padangas...
Laukiu nuomoniu, komentaru, atsakymu i uzduotus klausimus ir pasiulymu del minetu detaliu pirkimo (gal pas ka metosi nereikalingos...) Is anksto aciu uz pagalba.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 25 svečių