Twist rašė:Man ir panasiai buvo - idejus maga, ismusinedavo sviesu saugiklius
kai pajungiau tiesiai nuo akumo - viskas normaliai, tik po kiek laiko nustojo veikti galinis valytuvas, priekinio lango purkstuvai ir glinio lango sildytojas
Idomu, kas toliau?
Marius rašė:Jei jungti maga renuke kaip priklauso, jis neveiks neijungus degimo, vot tep. Ir nematau problemos, kad pajungta nuo akumo, tik saugikliuka reikia del viso pikto.
Monas_ rašė:Na kas tiesa tas ne melas kaip ten kazkas sake Jau su tais mageliais R19-tose problemu kiek buna tai ui:) Ir is vis man tokia nuomone susidare kad prancuzai yra patys biedniausi zmones ant zemes, net 5 cm kabelio daugiau nepaliks:) gaila jiem Kai man reikejo persidaryti kad eitu magiuka pasijungti be prancuziskos fiskes tai visus nagus nusidauziau ir tai buvau pasijunges maga taip, kad tas po kiek laiko numirdavo(perkaisdavo galinis stiprekas kaip supratau). Bet jei butu zinoje prancuzai kad kada nors ju kurinukas po lietuviu zemes lakstys tikrai butu nesivargines taip mandrai viska konstruodamas, pries lietuviska uzsispyrima neatsilaiko niekas
Twist rašė:Marius rašė:Jei jungti maga renuke kaip priklauso, jis neveiks neijungus degimo, vot tep. Ir nematau problemos, kad pajungta nuo akumo, tik saugikliuka reikia del viso pikto.
Vai taip butent ir padariaw. Ir viskas normaliai veikia, ir sviesu saugiklio neismusa
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 31 svečių