Krafas rašė:sveiki,
turejau seniai R19, mono, 1,7 ir kazkaip jauciu R19'iems jauciu silpnybe. Va dabar sugalvojau pirkti R19 16v benzinas/dujos. I ka reiktu atsivelgti perkant, kokie niuansai pagrindiniai ir kokia protinga kaina butu uz toki automobili (nenudrozta)?
Krafas rašė:dekui 2SHAE. skambinau i melga, tai sake berods 700lt pakeitimas/dirzas. gal kas zino kur pigiau?
Krafas rašė:sveiki,
taigi, nuvariau savo R19 16v ph2 i melga. nezinau, bet man nelabai patiko ka jie pasake taigi, noreciau suzinoti kiek kais kainuoja dalys/darbas:
1. atraminiai guoliai
2. kaladeles priekis, galas
3. trauke kairej prieky
4. duju reduktorius (1 kartos iranga)
5. pagrindinis variklio dirzas dirzas
Krafas rašė:dekui 2SHAE. skambinau i melga, tai sake berods 700lt pakeitimas/dirzas. gal kas zino kur pigiau?
wdevil rašė:jo, jei keiti dirza, tai ir guolius pasikeist reiktu, as keiciausi, tai man atsiejo ~240 jei gerai pamenu, tik kad pats keiciau, tai darbas nekainavo kaune dalis pirkau robete, tai tokios kainos buvo: 45 dirzas, 120 tempiamasis guolis, 60 parazitinis guolis, nu tas kur tik laiko berods tokios kainos dar man gerai buvo, nes variklis buvo iskeltas, tai lengvai viskas pasikeicia.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 37 svečių