1,8. 54 kW. ta norejai suzinot ?Alvydas rašė:Sveiki. Andriuza atsakime yra racijos,tik čia bus ne ;užpila ; o,mano nuomone,-labai rebu mišinį gamina.Tik ko perdaug,-ar benzo,ar oro ,tai reikia diagnostikos. del benzo-abiejoju, juk ta pati forsunkė negali purkšti daugiau savo galimybiu. Greičiausiai-bus kažkur vakuumas ar prakiures ar nusimoves.Tad varyklis,gaves žymei didesne dozę oro , paprasčiausiai DUSTA ir net gesta.Man taip buvo,parvarius auto iš Vokietijos. O servize rado ant isiurbimo kolektoriaus, iš kairės,žemiau ,kaip tu sakai-karbiuratoriaus-buvo prakiuros kažkam skirto (neaišku) štucerio aklė. Ten labai prastas priejimas.Tuo ir problema baigesi.Bet,jei neturi jokios patirtes,pats to štucerio net nerasi.Patarčiau kreiptis pas klubo ; auksarankius;. Beja,-o koks gi tavo auto varyklis, juk nuo to reikia pradet?
AciuAlvydas rašė:Taip,pas tave-1721cm/3, monoipurškimas.Toks ir pas mane,taip kad pirma apžiurek visus vakuuminius vamzdelius ir štucerius.Manasis tada irgi uždustavo, užgesdavo o,pastovejus,vel užsivesdavo.Nepatingek,pasirausk archivų postuose,yra panašių ir ne vienas.Ir ,berods,yra nuotrauku,kur tas ;durniausias ; štuceris randasi. Sekmes,iki.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 29 svečių