Moderatorius: 2SHAE
Monas_ rašė:Zarminai pernai pirkom urmu diskus naujus, gavosi kaina kažkas ~60Lt už vieną galinį naują stabdžių diską. Tai manau kad nelabai verta su senais žaist, nes nuimt, uždėt ir dar guoli perpresuot tai jau gaunasi reikalų. Nauji manau laiko apie koki 40-60k km, priklausomai nuo vairavimo stiliaus.
Justys_jnv rašė:Tiesa man reikia ir is apacios esancio sustiprinimo tempimo kilpos kuri prisisuka prie traverso cia labai man svarbus sitas.
Manasis hobis man surijo didziule suma pinigu ir viskas dar nesibaige. Tiesa tuos diskus as keiciau vien tik del to kad man rankinis neveike. Susivede i tai kad pakibinus viena prasideda eile sekanciu paskui problemu negaliu skustis luztanciu varztu kiekiu. Viskas dar nesibaige.
Zodziu as tau atvesiu ir parodysiu kame ten visas reikalas ir nuspresi tau reik ar ne.
Justys_jnv rašė:Pakeitus visa stabdziu sistema, jau kartais ir i nevilti varo tai jog vis dar neveikia rankinis. Liko vienas vienintelis sprendimas tai rimtai sutvirtinti plokstele apie kuria raimis snekejo. Daugiau iseiciu pas mane nebeliko. As netgi negalvoju apie perdaryma i bugninius, tai butu kiek per ziauru... O apie pasirodyma pas tave galesiu informuoti tik tada kai parvaziuosiu i Lietuva.
zarminas rašė:Monas_ rašė:Zarminai pernai pirkom urmu diskus naujus, gavosi kaina kažkas ~60Lt už vieną galinį naują stabdžių diską. Tai manau kad nelabai verta su senais žaist, nes nuimt, uždėt ir dar guoli perpresuot tai jau gaunasi reikalų. Nauji manau laiko apie koki 40-60k km, priklausomai nuo vairavimo stiliaus.
Priklauso nuo situacijos....
Aš irgi už tai, kad važiuoklės dalis dėti naujas, BET situacija pas mane tokia- vienas užpakalinis skilęs (baisoka važiuoti toliau), noras buvo vasara pasivažinėti pigiau (dujomis) kol baigsis TA, nes tam kabriui kad praeit TA dar nemažai reikės "įdėt" (stogas, važiuoklė ir t.t.). O per žiemą ir užsiėmimas būtų, ir pasidaryd daug ką gali.
PLIUS dar viena įdėja neduoda ramybės- kiek skaitinėjau internete apie R19 stabdžius, tai užpakaliniai diskiniai daugeliui galvos skausmas dėl rankinio, todėl labai rimtai galvoju apie būgninius stabdžius užpakalyje
(gal net su visu tiltu nuo donoro). Ką manote ?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių