Moderatorius: 2SHAE
aistutyia rašė:Galima pirkti dalimis arba visa masina. Vaziuoja puikiai. Defektai: priekinis stiklas, kaladeles stabdziu, granata kairio rato.
Monas_ rašė:aistutyia rašė:Galima pirkti dalimis arba visa masina. Vaziuoja puikiai. Defektai: priekinis stiklas, kaladeles stabdziu, granata kairio rato.
Automobilis Maskvoje, neįkainojamas ir nunofotografuojamas?
aistutyia rašė:Kainos nenustatau, nes esu linkus parduoti greiciau. Nuotraukas ikelsiu rytoj. Masina labiau tinka detalem, nes pakeist granata, priekini stikla naujais, kainuos tiek pat kiek pati masina.
Monas_ rašė:aistutyia rašė:Kainos nenustatau, nes esu linkus parduoti greiciau. Nuotraukas ikelsiu rytoj. Masina labiau tinka detalem, nes pakeist granata, priekini stikla naujais, kainuos tiek pat kiek pati masina.
Na paskaičiuojam Priekinis stiklas kurį paskutinį kartą teko pirkti kainavo 50Lt + dar 60Lt jo pakeitimas Granatos po viena paprastai niekas nekeičia, bet pusašį visą dėvėtą galima rast už 50Lt drąsiai Na pakeitimas kiek sudėtingesnis, gali prireikti išleisti tepalą iš pavarų dėžės ir supilti kita/tą pati priklausomai pagal situacija. Na o darbo ten tarkim už kokius 100Lt jei jau rimtam servize daryt viską. Stabdžių kaladėlės su pakeitimu iki 100LT manau drąsiai irgi. Turim ~360Lt. Jei už tiek žadi parduot mašiną visą tai aš noriu pamatyt nuotraukas jos
Kokiam mieste veiksmas taip ir neparašei
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 21 svečių