Moderatorius: 2SHAE
Studentas rašė:El paštu susirašiau su sostena, iš jos buvau pirkęs aušinimo sistemos sujungimą, kurio žiauriai reikėjo ir labai daug kur praieškojęs neradau. Taigi, šį temperatūros daviklį reikia parvežti iš užsienio ir kaina 141 Lt
Studentas rašė:El paštu susirašiau su sostena, iš jos buvau pirkęs aušinimo sistemos sujungimą, kurio žiauriai reikėjo ir labai daug kur praieškojęs neradau. Taigi, šį temperatūros daviklį reikia parvežti iš užsienio ir kaina 141 Lt
wdevil rašė:Studentas rašė:El paštu susirašiau su sostena, iš jos buvau pirkęs aušinimo sistemos sujungimą, kurio žiauriai reikėjo ir labai daug kur praieškojęs neradau. Taigi, šį temperatūros daviklį reikia parvežti iš užsienio ir kaina 141 Lt
o sostenoj tokios kainos, nes jie nelaiko tokiu daliu tokioms masinoms, ner ka slept, nenauja masina, ir tikrai mazai kas kreipiasi i juos del r19 daliu, tai kadangi maza paklausa jiems verciau yra uzsakinet negu sandeliuot...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 54 svečių