parduodamas donoras

Perkantiems ir parduodantiems Renault 19 ir jų detales

Moderatorius: 2SHAE

parduodamas donoras

Standartinė MrMyWay » Tre, 2011-Kov-09 17:39

taigi nutiko bėda,nuejau drausti mašinos,išmetė kad išregistruota,mašina daug metų priklausė seneliui,bet registruota kito žmogaus vardu,to žmogaus rasti neįmanoma. Vasario mėnesį praeita tech apžiūra savo eiga. Parduodu visą,ne dalimis,kam reikia paims visą kaip donorą,viskas veikia. Kainą siūlyti į PM arba nr 867931467 (1994 m.pabaigos 1.7 mono įpurškimas, 54 kw)
Kur aĆ° nueisiu, kai baigsis Ć°viesa?
Ar grĆ
Vartotojo avataras
MrMyWay
Draugas

Re: parduodamas donoras

Standartinė doncce3333 » Tre, 2011-Kov-09 18:18

MrMyWay rašė:taigi nutiko bėda,nuejau drausti mašinos,išmetė kad išregistruota,mašina daug metų priklausė seneliui,bet registruota kito žmogaus vardu,to žmogaus rasti neįmanoma. Vasario mėnesį praeita tech apžiūra savo eiga. Parduodu visą,ne dalimis,kam reikia paims visą kaip donorą,viskas veikia. Kainą siūlyti į PM arba nr 867931467 (1994 m.pabaigos 1.7 mono įpurškimas, 54 kw)

butu arciau taurages paimciau
doncce3333
Stebetojas

Standartinė Julekas » Tre, 2011-Kov-09 19:00

Blemba situacija tai nei šiokia nei tokia :( Automobilį tai tvarkei ir štai tau. Vienu žodžiu patarimas toks - nenuleisk rankų, manau, kad vertėtų dar to žmogelio paieškoti su viltimi, kad neišvyko dirbti užsienin. Registracijos liudijime turėtų būti adresas, bet įtariu, kad juo jau ieškojai, galbūt paieškok kokių pažinčių teisėsaugos sistemoj, galbūt yra naujai deklaruota gyvenamoji vieta. Tad sėkmės tau :)
EX r19 phII 94m 1,7 mono 54kw 1 SRS, mƫlyna - kaboom http://www.youtube.com/watch?v=J3BlkMMB8E0
SEAT Ibiza 95m 1,4 44 kw 2 SRS, mƫlyna su nakleikƫm - iư lƫto juda..
Vartotojo avataras
Julekas
Draugas

Standartinė MrMyWay » Tre, 2011-Kov-09 20:47

Taigi verkiu ir aš, pravariau tech apžiūrą,man ji patiko,važiuoja tyliai,komfortiškai,pardaviau savo mašinas,pasilikau renuką,jau planavau su pana į GM važiuoti,o dabar taip. Ieškojau to žmogaus,pasienietis mano klasiokas,patruliuoja kasdieną ten,nieko,lankėmės adresu tuo nepadeda. Nieko kito nebelieka. Na kol sulauksiu pirkėjo bandysiu kažką ieškot.
Ar grĆ
Vartotojo avataras
MrMyWay
Draugas

Standartinė doncce3333 » Tre, 2011-Kov-09 21:01

MrMyWay rašė:Taigi verkiu ir aš, pravariau tech apžiūrą,man ji patiko,važiuoja tyliai,komfortiškai,pardaviau savo mašinas,pasilikau renuką,jau planavau su pana į GM važiuoti,o dabar taip. Ieškojau to žmogaus,pasienietis mano klasiokas,patruliuoja kasdieną ten,nieko,lankėmės adresu tuo nepadeda. Nieko kito nebelieka. Na kol sulauksiu pirkėjo bandysiu kažką ieškot.

atvaryk i taurage, uz 500 litu paimu
doncce3333
Stebetojas

Standartinė Julekas » Tre, 2011-Kov-09 21:08

ieškok ieškok, tuo labiau, kad tvarkingą renuką už metalo kainą atiduot mažų mažiausiai neūkiška :D Tai kaip supratau savininkas auto tavo klasiokas? tai lengva rasti - sukvieti klasės susitikimą :D
EX r19 phII 94m 1,7 mono 54kw 1 SRS, mƫlyna - kaboom http://www.youtube.com/watch?v=J3BlkMMB8E0
Vartotojo avataras
Julekas
Draugas

Standartinė MrMyWay » Tre, 2011-Kov-09 21:27

Nea. Savininkas man nepažystamas,o klasiokas pasienietis man jo ieškot padeda,bet veltui,bergzdžios pastangos. o į tauragę važiuoti negalvoju,atsiras gal vilniečių ar kas iš arčiau.per toli gaunasi man tauragė,beto su išregistruota mašina toli nenuvažiuosiu. P.S. Yra spoileris pirktas iš andrius_t ir benzino bake 20 litrų;)
Ar grĆ
Vartotojo avataras
MrMyWay
Draugas

Standartinė andriuza » Tre, 2011-Kov-09 21:29

Kreipkis i policija,paaiškink situacija,gal jie padės??O ka registruotoi gyvenamoi vietoi niekas nežino kur jis?Ar ten tik jis kažkada vienas gyveno?Vistiek žmogus turi buti kažkur registruotas..kad ir prie savivaldybės,negali but be gyvenamos vietos.Manau neskubėk tu parduoti,parduot visada parduosi,jei bolidas geras ieškok to savininko..Vistiek rasi kažkur.
Renault 19 16V ph1
MB W124 2.3L
Vartotojo avataras
andriuza
Narys

Standartinė Julekas » Tre, 2011-Kov-09 21:34

Na gerai, tarkim nurodytu adresu - išvis kas nors gyvena? kaimynai, bobutės prie laiptinės ir t.t. (kaimynai kartais net per daug žino). Tavo draugas galėtų sužaisti ir su duomenų baze jei įmanoma prieiga. Dar siūlau net per autoplius pasiskelbti (esu matęs) tarkim tavo auto foto su valstyb Nr ir komentas ieškau šio auto savininko tarkim Antano. Na žinok, tiesiog nenusėdžiu, kad geras renukas išeis ant dalių - visad malonu keliuose 19-ukus pamatyti :D
Vartotojo avataras
Julekas
Draugas

Standartinė MrMyWay » Tre, 2011-Kov-09 21:36

Kiek supratau tas žmogus liaudiškai tariant "Perekupas" nuvažiavau,ten švenčionyse užkampy tik bobulkos aplink po 75m ir dar priedo Lenkės, tai kažkiek lenkiškai suprantu,pasakė kad jis tik vasarą atvažiuoja. bijunas akligatvis konkretus. Turiu du vaikus,dažnai lakstyt tai pas daktarus,tai dar kur reikia. O dabar lieka viešasis transportas,nors mašina lyg tokia kaip buvusi,tiek kad vietoj įregistruota parašyta išregistruota ;)
Ar grĆ
Vartotojo avataras
MrMyWay
Draugas

Standartinė MrMyWay » Tre, 2011-Kov-09 21:40

Julekas rašė:Na gerai, tarkim nurodytu adresu - išvis kas nors gyvena? kaimynai, bobutės prie laiptinės ir t.t. (kaimynai kartais net per daug žino). Tavo draugas galėtų sužaisti ir su duomenų baze jei įmanoma prieiga. Dar siūlau net per autoplius pasiskelbti (esu matęs) tarkim tavo auto foto su valstyb Nr ir komentas ieškau šio auto savininko tarkim Antano. Na žinok, tiesiog nenusėdžiu, kad geras renukas išeis ant dalių - visad malonu keliuose 19-ukus pamatyti :D

Tas savininkas kaip šėšėlis, draugo laipsnis per žemas,kad po bylas landžiotų,ieško visas pasienis mūsų rajone,bet veltui,nebežinau ką daryt
Ar grĆ
Vartotojo avataras
MrMyWay
Draugas

Standartinė Julekas » Tre, 2011-Kov-09 21:55

Forumiečiai, jei kas turite bent menkiausią galimybę suteikti pagalbą šiose paieškose - MrMyWay į PM. o pats pradėk nuo skelbimų, kartais tokie dalykai netikėtai pagelbsti. Galų gale per galvą nieks neduos jei į kokią Regitrą duosi užklausą galbūt jie padės, nes juk tikrai nesi vienintelis atvejis Lietuvoje, manau, kad su tokiom situacijom Regitroje susiduria kone kasdien :)
Vartotojo avataras
Julekas
Draugas

Standartinė andrius t » Tre, 2011-Kov-09 22:19

manau vienintelis kelias regitra, isdestyt viska ir ziuret ka jie siulo..... zinoma jei siulys kazka...
andrius t
Draugas

Standartinė MrMyWay » Ket, 2011-Kov-10 09:47

Dėkui visiems už patarimus ir supratimą. Tikrai nemaloni situacija, bandau vis ieškot galų,kol kantrybės užtenka.
Ar grĆ
Vartotojo avataras
MrMyWay
Draugas

Standartinė andriuza » Ket, 2011-Kov-10 09:51

O kaip tu tech apžiura praėjai su išregistruota auto?
Renault 19 16V ph1
MB W124 2.3L
Vartotojo avataras
andriuza
Narys

Standartinė Monas_ » Ket, 2011-Kov-10 10:23

MrMyWay rašė:Dėkui visiems už patarimus ir supratimą. Tikrai nemaloni situacija, bandau vis ieškot galų,kol kantrybės užtenka.

Tai čia viskas normaliai, ką čia nervuojies :) Jei turi dokumentus mašinos ir ji yra tipo išregistruota tai tau nuo to tik geriau. Pasiimi pasirašai pirkimo pardavimo sutartį naudodamas duomenis kurie yra techniniam pase, paprašai kad koks draugas padėtų parašą, susirenki draudimą, savo pasą/teises ir eini į regitrą :) Susimoki kelis Lt ir prisiregistruoji auto savo vardu. Išbandyta praktikoje. Jei regitroje kažką klaus sakyk žmogus sugalvojo parduot ir išregistravo, o mašina stovėjo stovėjo kol aš ją nusipirkau ir dabar jau noriu atgal įregistruot. Mano atveju tai suveikė viskas. Išregistruotą auto prisiregistruot buvęs savininkas nereikalingas jei auto yra išregistruota.
Kaišiadorys - Vilnius
Megane II PH2 universalas | 1.9dci 96kW
R19 PH I 1.7i LPG Cabrio - laisvalaikiui + R19 PH II 16V - renka dulkes dabar
Renault Megane Scenic 1.9dci 96kW - žmonai ir kelionėms
| +3 7 0 6 8 4 7 9 7 2 4 | http://www.monas.lt/
Vartotojo avataras
Monas_
Site Admin

Standartinė MrMyWay » Ket, 2011-Kov-10 10:53

andriuza rašė:O kaip tu tech apžiura praėjai su išregistruota auto?

tame ir esmė,kad automobilį išregistravo po to kai praejau apžiūrą, kaip specialiai.
Ar grĆ
Vartotojo avataras
MrMyWay
Draugas

Standartinė MrMyWay » Ket, 2011-Kov-10 10:56

Monas_ rašė:
MrMyWay rašė:Dėkui visiems už patarimus ir supratimą. Tikrai nemaloni situacija, bandau vis ieškot galų,kol kantrybės užtenka.

Tai čia viskas normaliai, ką čia nervuojies :) Jei turi dokumentus mašinos ir ji yra tipo išregistruota tai tau nuo to tik geriau. Pasiimi pasirašai pirkimo pardavimo sutartį naudodamas duomenis kurie yra techniniam pase, paprašai kad koks draugas padėtų parašą, susirenki draudimą, savo pasą/teises ir eini į regitrą :) Susimoki kelis Lt ir prisiregistruoji auto savo vardu. Išbandyta praktikoje. Jei regitroje kažką klaus sakyk žmogus sugalvojo parduot ir išregistravo, o mašina stovėjo stovėjo kol aš ją nusipirkau ir dabar jau noriu atgal įregistruot. Mano atveju tai suveikė viskas. Išregistruotą auto prisiregistruot buvęs savininkas nereikalingas jei auto yra išregistruota.

Dėkui Monai, išbandysiu tikrai šitą variantą ;) O mašinos dokumentus ten reiks pateikti? Ar tik pirkimo-pardavimo sutartis paduoti?
Vartotojo avataras
MrMyWay
Draugas

Standartinė Monas_ » Ket, 2011-Kov-10 15:08

Reikės dokumentų senų, pirkimo pardavimo sutarties, draudimo ir naujo savininko dokumento kokio nors manau.
Kaišiadorys - Vilnius
Megane II PH2 universalas | 1.9dci 96kW
R19 PH I 1.7i LPG Cabrio - laisvalaikiui + R19 PH II 16V - renka dulkes dabar
Renault Megane Scenic 1.9dci 96kW - žmonai ir kelionėms
| +3 7 0 6 8 4 7 9 7 2 4 | http://www.monas.lt/
Vartotojo avataras
Monas_
Site Admin

Standartinė Danas » Ket, 2011-Kov-10 15:55

sitas reikalas tikrai paviks su regitra, jei ignalinoj nepaviks lek i utena jei ten nepaviks nulek i visagina ;) tikrai paviks kazkur :nod: :)
Vartotojo avataras
Danas
Draugas

Standartinė chargeable » Ket, 2011-Kov-10 16:01

kokia čia problema, užpildai duomenis iš tech paso į pp sutartį, suklastoji parašą ir varai į regitrą :mrgreen:
chargeable

Standartinė MrMyWay » Ket, 2011-Kov-10 19:18

Kitą savaitę važiuosiu,tikiuosi bus viskas gerai. Dėkui kad užvedėt ant kelio.
Ar grĆ
Vartotojo avataras
MrMyWay
Draugas

Standartinė wdevil » Ket, 2011-Kov-10 22:07

o galima paklaust, kaip jis isregistravo masina, kai dokai ir numeriai masinos pas tave?
1999 Renault Dark G-Space
1993 R 19 PhII 1721 cm^3 T. Ć¾alias ex
1994 R 19 PhII 1721 cm^3 MĆ«lynas ex
Skype mano: w_devil
867093119 atsakau ir sms
Vartotojo avataras
wdevil
Narys

Standartinė MrMyWay » Ket, 2011-Kov-10 22:12

galvoji aš pats žinau,gal pažystamų turi.. Aš juk nestovėjau prie jo kai išregistravo.
Ar grĆ
Vartotojo avataras
MrMyWay
Draugas

Standartinė Audreks » Pen, 2011-Kov-11 00:49

draugeliui panasei buvo krc nusipirko vectra is kazkokio pacano o masina dokumentuose buvo uzrasyta ant kazkokios bobos vazeva syki per miesta o is paskos kriminalistai vazevo patikrino numerius ziuri kad tokia masina seniausiai isregistruota tai susistabde pasieme numerius istikrina masina i paleida be numeriu o paskui jis pasirase pirkimo pardavimo sutarti tipo jis ta vectra savo motinai parduoda nuejo i regitra ir vsio reikalai baigti masina iregistruota
Renault 19 Ph II Melyniux 1.7 mono
Renault 19 Ph II Raudoniux 1.7 mono (Crash)
Vartotojo avataras
Audreks
Draugas

Standartinė chargeable » Pen, 2011-Kov-11 10:53

Be dokumentų labai paprasta išregistruot. Esu mašina pardavęs į užsienį, tai išvažiavo su visais dokumentais; Nuėjau į regitrą ir išregistravau, užteko tik mano, kaip savininko, paso.
chargeable

Standartinė MrMyWay » Ant, 2011-Kov-22 17:23

Taigi visdėlto renukas parduodamas :( Buvau šiandien regitroj,ir viską buvau padaręs kaip patarėte. Apdraudžiau,parašiau pirkimo-pardavimo sutartį,padaviau dokumentus,pradėjo rėkti kad padirbau dokumentą,nes kaip pasirodo jos draugas tas savininkas,ir kažkokiu būdu jis renuką pardavė dar kitam asmeniui ir uždeklaravo jo vardu. Pradėjo gasdinti policija už padirbinejimą,tai aš pasakiau tegu atvažiuoja,gal tada išsiaiškinsim kaip visa tai įvyko,man turint automobilį ir jo dokumentus. Trumpiau tariant apgavo, neveltui sakoma,kad mūsų mylima ir taip branginama lietuva yra ŠVOGERIŲ kraštas! Taigi jei yra norinčių pirkti,laukiu pirkėjų. Primenu parduodu ne dalimis o visa. Smulkesnė info telefonu, nr aukščiau. Blemba kaip gaila,ir mašinos ir pastangų,ir klubą gaila palikti,net nesusitikau su jumis..
Ar grĆ
Vartotojo avataras
MrMyWay
Draugas

Standartinė MrMyWay » Ant, 2011-Kov-22 17:59

Nepadovanojo man dievas gebėjimo meluoti:) bet aš ir ten ramiu veidu buvai,tik vėliau pratrūkau truputį. Nebevargsiu aš,ieškosiu kito varianto,parduosiu,parinksiu pinigų įsigysiu kitą, gal vėl renuką. Bus matyt.
Ar grĆ
Vartotojo avataras
MrMyWay
Draugas

Standartinė Danas » Ant, 2011-Kov-22 20:35

kokia kaina siulai?
Vartotojo avataras
Danas
Draugas

Standartinė limulus » Ant, 2011-Kov-22 21:50

siulau daryti aukciona: pradine stavke 500lt, laimetojas masina pats parsivaro. :P
limulus
Narys

Kitas

Grįžti į Perku/Parduodu

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 29 svečių