MrMyWay rašė:Pas mane mazdoj po tokio paprasto pagręžimo laikui praejus spoilerį pamečiau ir su juo kartu biški bagažinės nusinešė
Čia tau ne mazda Po spoilerio tvirtinimo kojomis dedasi speciali guminė tarpinė, kuri turi nepraleisti drėgmės, o ir skylės iš gamyklos manau būna specialiai apdorojamos, tai jei jau sugalvoji gręžt tai turi susitaikyt su galimais niuansais. Pats ant dviejų auto prigrežiau ir viskas ok, mano žiniomis dar nenukrito, praėjo daugiau nei 3m.
Kaišiadorys - Vilnius Megane II PH2 universalas | 1.9dci 96kW R19 PH I 1.7i LPG Cabrio - laisvalaikiui + R19 PH II 16V - renka dulkes dabar Renault Megane Scenic 1.9dci 96kW - žmonai ir kelionėms | +3 7 0 6 8 4 7 9 7 2 4 | http://www.monas.lt/
numeriai BBZ xxx nuo mazdos 323 noriu uzsidet kaiptik tinka viskas virs galinio stiklo tik beda kad ji klijuot reikia, vaizdas turetu but kazkas panasaus kaip delta integrale
bagazine atsidarys? nekliuna? as sumastes ta palange nuo trecio golfo, tik reiktu siek tiek jos kampa pareguliuot, nes bagaznikas iki galo gali neatsidaryt, beje, ji verziama varztais, tai poros skyliu prireiks
1999 Renault Dark G-Space
1993 R 19 PhII 1721 cm^3 T. Ć¾alias ex
1994 R 19 PhII 1721 cm^3 MĆ«lynas ex
Skype mano: w_devil
867093119 atsakau ir sms
varztais tai varztais, bet ant stiklo ji man labai gerai tinka, o stiklo negresi del visiem suprantamu priezasciu seip laukiu siltesniu oru tada visi renuko performansai ir prasides