afu rašė:Audrius rašė:afu rašė:kas ten per knopkes ant keleivio puses tos rankenos virsui ten?
Su ta knopke galima nuleisti ir pakelti langa
mhm pas mane tos knopkes ant panelio :/ ten prie laikrodzio.
FOTOGRAFAS rašė:Mano renuke vairas su oro pagalve ir gana smagus. Tik klausimas ar ta pagalv? ten teb?ra, nes priekis dau?tas. Ka?in kaip patikrinti?
GTM rašė:afu rašė:Audrius rašė:afu rašė:kas ten per knopkes ant keleivio puses tos rankenos virsui ten?
Su ta knopke galima nuleisti ir pakelti langa
mhm pas mane tos knopkes ant panelio :/ ten prie laikrodzio.
todel kad pas tave phase I
o tai kas pas tave ten prie laikrodzio? tuscia vieta vietoi tu knopkiu ?
o saip su mano gabarytais butu labai nepatogu ten knopkes tureti ant rankenu...
FOTOGRAFAS rašė:As tai labai dziaugiuosi tom knopkem ant rankenu. Vienas patogumas. Tik spust ir kyla arba atvirksciai. Tik nervina tas kai uzgesini varikli neuzdares lango - be degimo neveikia. Ruosiuosi deti signalizacija tai bandysiu su tuo navarotu kur langus uzdaro. Jau svajoju is anksto koks efektas bus
FOTOGRAFAS rašė:As tai labai dziaugiuosi tom knopkem ant rankenu. Vienas patogumas. Tik spust ir kyla arba atvirksciai. Tik nervina tas kai uzgesini varikli neuzdares lango - be degimo neveikia. Ruosiuosi deti signalizacija tai bandysiu su tuo navarotu kur langus uzdaro. Jau svajoju is anksto koks efektas bus
MUMIS rašė:FOTOGRAFAS rašė:As tai labai dziaugiuosi tom knopkem ant rankenu. Vienas patogumas. Tik spust ir kyla arba atvirksciai. Tik nervina tas kai uzgesini varikli neuzdares lango - be degimo neveikia. Ruosiuosi deti signalizacija tai bandysiu su tuo navarotu kur langus uzdaro. Jau svajoju is anksto koks efektas bus :lol:
Labai ciki dalykas, ypac vasara :) kai vazineji adaru langu ishjungi degima, o langai atviri lieka. Tai ash isidejau kad ijungus signalke uzsidarytu langai tikrai labai patogus dalykas ir netiek daug atsistojo su darbu ir visa iranga tam reikalinga tik 100lt. Taciau neberekia sustojus ijunginet degima ir uzdarinet langus. :lol:
Marius rašė:GTM'ai kaip sakai, kad varikliukai dega, tai uz tad ir dega, kad tik su relem padaryta, turi statytis INTERFACE'as kuris kainuoja apie 100Lt + darbas. Be to nevisos signuchos turi valdymo laida.
GTM rašė:FOTOGRAFAS rašė:Mano renuke vairas su oro pagalve ir gana smagus. Tik klausimas ar ta pagalv? ten teb?ra, nes priekis dau?tas. Ka?in kaip patikrinti?
jei vairas netrukes tai matyt ir pagalve yra...
Tomukas rašė:Jei nori raliuoti , pirk truputi, bet nedaug mazesni vaira uz renuskini, ir kad butu visiskai apvalus, ir butinai skyle per centra. As savam der tekinau perejima ant kelmo, kad vairas butu arciau kazkur 5 cm. Tik sunkiau posukiu ir valytuvu svyrteles pasiekti.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių