bratka rašė:sveiki, man cia draugeliai toki siurpriziuka iskrete, tai noriu isgirsti jusu nuomone apie tai
www.geocities.com/bimantukas
bratka rašė:GTM rašė:
man asmeniskai atrodo nekaip
Na aisku kaip kam, bet tie du draugeliai tai darbo tures, nes dabar dar du bendradarbiai skorpionu uzsinorejo an savo masinukiu
GTM rašė:
man asmeniskai tokie dalykai patinka, ir pats planuoju kazka panasaus daryti, bet visokiu gaidziu ir drakonu tikrai neklijuosiu nes juokingai atrodo man labiau prie sirdies visokie ornamentai kaip kad cia buvo linkas forume publikuotas su tokiais dalykais, ir pleve turi buti tam skirta... bet aisku cia tik mano subjektyvi nuomone
Chilum rašė:siaip man visai gal ir nieko atrodo. Nezinau savo turbut taip nedaryciau, bet vaizdas visai nieko
Beje tamstos masiniukas kartais ne kamciatkoj stovi prie 25 barako ?
Ir pats labai matytas,gal rankini zaidei utenoj?
bratka rašė:Chilum rašė:siaip man visai gal ir nieko atrodo. Nezinau savo turbut taip nedaryciau, bet vaizdas visai nieko
Beje tamstos masiniukas kartais ne kamciatkoj stovi prie 25 barako ?
Ir pats labai matytas,gal rankini zaidei utenoj?
tai kad mano masinukas tai kitame miesto gale stovi o rankinio tai liktai nezaidziau, nebent neprisimenu
afu rašė:zjbs kolega! as irgi taip noreciau,tik va mano nabagelis kai kur papuves tai jei kada noreciau biski padazyti reiktu viska nulupt.( o kam nepatiko neklausyk ju, jie pavydi )
Nerux rašė:siap tai graziai atrodo.as ir buciau nieko pries taip papuosti masiniuka.
Tik nepykit vyrai klijuopciau tikrai ne drakona,nes kaip sako drakonas tas pats kaip paukshtys tikskiautere per visa nugara (neisizeiskit)
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 17 svečių