afu rašė:"jei vaziuot tai be proto" .... tave reiktu izoliuoti arba teises atimti.
Agnius rašė:kestukas222 rašė:Nei tas nei anas...
Tai kam tau tada reikalinga R19 WRX STi
afu rašė:heh,tai ko rasai nesamones parase ? jau geriau parasytum "jei lakstyt tai su protu" atrodytu gal biski geriau
kestukas222 rašė:Agnius rašė:kestukas222 rašė:Nei tas nei anas...
Tai kam tau tada reikalinga R19 WRX STi
Man tokia nereikalinga... Tiesiog daug stabilesne butu pries sonini veja trasoje, yeinant y posukius didesniu greicius, ir siaip geriau atrodytu. Na aisq ir kietesne butu bet galima ir pakentet del to.
Vikis rašė:Kazkaip nemaciau Vilniuje tokio "skraidancio" renuko...
kestukas222 rašė:Vikis rašė:Kazkaip nemaciau Vilniuje tokio "skraidancio" renuko...
As irgi dar daug ko cia vilniuje nemaciau... turbut visi ims ir tik aplink tave skraidyt prades, kad tik tu pamatytum
kestukas222 rašė:Man nepatinka kaip mano r19 yeina y posukius ar siaip kai reikia staiga apsisukti rankinio pakalba... Ja taip meto Zinau kad reikia ja suzemint, spyruokles mazesnes det ar tipo kazkas tokio... Kas gal zinot tixliai kaip tai daryt? Ir kiek visas tas malonumas kainuotu?
Tomukas rašė:Zemink ir "Bilstein'us" dek.
Nors reikia su torsionais dar pazaisti, nes i sonus dar lengvai supasi.
O kokiose R19 eina storas stabilizatorius?
kestukas222 rašė:Tomukas rašė:Zemink ir "Bilstein'us" dek.
Ziurejau tuos Bilstein'us. Juk jie nepritaikyti r19'tai Ir tiesa... Nezinau ka reiskia torsionai, o kox stabilizatorius irgi nezinau Siaip as nelabai paciose masinose suprantu Na bet bet kuriuo atveju dakui
Marius rašė:kestukas222 rašė:Tomukas rašė:Zemink ir "Bilstein'us" dek.
Ziurejau tuos Bilstein'us. Juk jie nepritaikyti r19'tai Ir tiesa... Nezinau ka reiskia torsionai, o kox stabilizatorius irgi nezinau Siaip as nelabai paciose masinose suprantu Na bet bet kuriuo atveju dakui
O tu vaira nuo pedalu skiri Man atrodo esi ka tik gaves teises, o jau nori auksciau bambos issokti.
kestukas222 rašė:Nezinau ka reiskia torsionai, o kox stabilizatorius irgi nezinau Siaip as nelabai paciose masinose suprantu Na bet bet kuriuo atveju dakui
kestukas222 rašė:Man tokia nereikalinga... Tiesiog daug stabilesne butu pries sonini veja trasoje, yeinant y posukius didesniu greicius, ir siaip geriau atrodytu. Na aisq ir kietesne butu bet galima ir pakentet del to.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių