Vaznis rašė:jap dar darysiu kad ateitu saltas oras dar yra ten toks projektelis bet galvoju kaip ta slanga nuo vandens apsaugoti
Aleksandr rašė:Sveikas... norejau suzinot.. tu uzdejai sportine filtra...standartine oro filtra istraukei???? ar ne???Ell-Bee rašė:va taip baisiai atrodo o dabar galite pizdavoti
Roccas rašė:Aleksandr rašė:Sveikas... norejau suzinot.. tu uzdejai sportine filtra...standartine oro filtra istraukei???? ar ne???Ell-Bee rašė:va taip baisiai atrodo o dabar galite pizdavoti
bet tu tai kietas
sveikas....dabar galvoju ar rekia det sportine filtra arba ne..... cia tik del garsa.....keip tavo nomane???Roccas rašė:prie filtro reikia ishmetimo sistemos, tada jauchiasi tikrasis rezultatas o taip tik garsas
Aleksandr rašė:sveikas....dabar galvoju ar rekia det sportine filtra arba ne..... cia tik del garsa.....keip tavo nomane???Roccas rašė:prie filtro reikia ishmetimo sistemos, tada jauchiasi tikrasis rezultatas o taip tik garsas
20....Roccas rašė:Aleksandr rašė:sveikas....dabar galvoju ar rekia det sportine filtra arba ne..... cia tik del garsa.....keip tavo nomane???Roccas rašė:prie filtro reikia ishmetimo sistemos, tada jauchiasi tikrasis rezultatas o taip tik garsas
jei del garso yra pilna visokiu vienkartiniu turguose o kiek tau metu jei rimtai yra?
Aleksandr rašė:tei kas nors man pasakis rejkia standartine filtra istraukti???
o eigu deze palikt... tik filtra istraukti....ir sportine uzsidet ant gala keip foto.....parodita...V a i d a S rašė:Aleksandr rašė:tei kas nors man pasakis rejkia standartine filtra istraukti???
reikia saniok reikia....
reikia dar isimti visa deze su filtru ir tada primontuoti sportini filtra, koks pas tave variklis? nes jei negalingas tai nieko nepajusi tik garsa ir taip gadinsi savo varikli, todel siulau tau isidet paprasta filtra kaip as padariau nors pas mane 99kW, nes gaila man ziedu ir tt
umbro rašė:na visa laika zadejau isidet i savo sport filtra, bet del patarimu, kad dulkiu prigaudo ir t.t. tai ir neisidejau, ir tepalai buvo tik sintetiniai pilami.
bet tikrai noriu isidet?
Koki deti? ir ish kur pirkt?
Monas_ rašė:umbro rašė:na visa laika zadejau isidet i savo sport filtra, bet del patarimu, kad dulkiu prigaudo ir t.t. tai ir neisidejau, ir tepalai buvo tik sintetiniai pilami.
bet tikrai noriu isidet?
Koki deti? ir ish kur pirkt?
Umbro nesuk galvos del to daikto, as jau dedu atgal paprasta
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių