random rašė:\]Reno rašė:O kodel "sudinus" priesrukinius susidejai - aprasojes bent vienas gerokai...
Kur dinges buvai, jau nepamenu kada connect buvai paskutini karta.
Reno rašė:O kodel "sudinus" priesrukinius susidejai - aprasojes bent vienas gerokai...
Tomukas rašė:Nu ka, GTM.
Su groziu viskas. Gal atejo laikas stabdzius sutvarkyti?
random rašė:beje pas mane yra tiltas 16V, maciau ir davikliai ant jo buvo, tai gal tau kartais galiniu ir reikia?
GTM rašė:random rašė:beje pas mane yra tiltas 16V, maciau ir davikliai ant jo buvo, tai gal tau kartais galiniu ir reikia?
nea man priekinio daviklio reikia... jei priekiniai ir galiniai yra vienodi tai paimciau viena..
random rašė:GTM rašė:random rašė:beje pas mane yra tiltas 16V, maciau ir davikliai ant jo buvo, tai gal tau kartais galiniu ir reikia?
nea man priekinio daviklio reikia... jei priekiniai ir galiniai yra vienodi tai paimciau viena..
Susizinok ar tinka ir galesi pasiimti...
Sims rašė:O brach, masiuniukas atrodo lix ir dar suzinojau kad V16 buna ir 4 duru, gaila tik dabar tai suzinojau, o ne kai tachkos ieskojau.
GTM rašė:Sims rašė:O brach, masiuniukas atrodo lix ir dar suzinojau kad V16 buna ir 4 duru, gaila tik dabar tai suzinojau, o ne kai tachkos ieskojau.
V16 nebuna buna tik 16V
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 14 svečių