Ritzis rašė:Ar keit?te padalus? Jei taip - kokius d?jote? Kiek kainavo? Kur pirkote?
Donce rašė:Ritzis rašė:Ar keit?te padalus? Jei taip - kokius d?jote? Kiek kainavo? Kur pirkote?
Pasidaryk originalu tiuninga - pabandyk susimontuoti dviracio pedalus!
Ritzis rašė:Kaip pataisyt ta "Padal?" i "Pedal?"?
Ritzis rašė:Ar keit?te pedalus? Jei taip - kokius d?jote? Kiek kainavo? Kur pirkote?
Marius rašė:Ritzis rašė:Ar keit?te pedalus? Jei taip - kokius d?jote? Kiek kainavo? Kur pirkote?
Nepirk tiktai spalvotu, nes ta spalva nustrina.
Ritzis rašė:Marius rašė:Ritzis rašė:Ar keit?te pedalus? Jei taip - kokius d?jote? Kiek kainavo? Kur pirkote?
Nusipirkau nespalvotu, ale uzdejimas problematiskas, storoki originalai, reikes vartzu ilgesniu paieskot. 19 lt suplojau...
Donce rašė:Ritzis rašė:Marius rašė:Ritzis rašė:Ar keit?te pedalus? Jei taip - kokius d?jote? Kiek kainavo? Kur pirkote?
Nusipirkau nespalvotu, ale uzdejimas problematiskas, storoki originalai, reikes vartzu ilgesniu paieskot. 19 lt suplojau...
Nu va,susimontuosi ir turesi achujiena tuninga.Prasau kaip pigiai,greitai ir graziai.
Fotografas rašė:Mano stai tiuningas nuotraukele kaireje. Vargau kol uzsidejau. Sankabos pedala nuo apacios shmirgeliu nudildinau, nes ne iki galo issimindavo. Ir neipratus atsargiai - gali nepataikyt nuspaust stabdzio reikiamu momentu, arba kitais batais persimovus irgi tas pats.
Fotografas rašė:Mano stai tiuningas nuotraukele kaireje. Vargau kol uzsidejau. Sankabos pedala nuo apacios shmirgeliu nudildinau, nes ne iki galo issimindavo. Ir neipratus atsargiai - gali nepataikyt nuspaust stabdzio reikiamu momentu, arba kitais batais persimovus irgi tas pats.
Donce rašė:Fotografas rašė:Mano stai tiuningas nuotraukele kaireje. Vargau kol uzsidejau. Sankabos pedala nuo apacios shmirgeliu nudildinau, nes ne iki galo issimindavo. Ir neipratus atsargiai - gali nepataikyt nuspaust stabdzio reikiamu momentu, arba kitais batais persimovus irgi tas pats.
Tai vazinek be batu,basas su kojinem!
Donce rašė:Fotografas rašė:Mano stai tiuningas nuotraukele kaireje. Vargau kol uzsidejau. Sankabos pedala nuo apacios shmirgeliu nudildinau, nes ne iki galo issimindavo. Ir neipratus atsargiai - gali nepataikyt nuspaust stabdzio reikiamu momentu, arba kitais batais persimovus irgi tas pats.
Tai vazinek be batu,basas su kojinem!
Odesa rašė:Seip tai galvoju, kad po karaliais tu pedaliu reikia ar ir taip kartais per daug pedaliu nuspaudziu. O uzsidejus kitokius tai isvis "blondiniskas" vaziavimas gautusi.
Odesa rašė:Reno rašė:Tiuninguotojai jus...truksta zodziu...
Vat butent
Ritzis rašė:O kur paprastu gum? pedalams gauti?
Donce rašė:Ritzis rašė:O kur paprastu gum? pedalams gauti?
As daryciau taip - pasiimciau imoniu kataloga,susirasciau parduotuves prekiaujancias ivairiomis auto dalimis ir perskambinciau arba i 118,tada,suzinojes reikalinga info ar gaves reikiama atsakyma parasyciau,kad gumas pedalams galima isigyti ten ir ten,uz tiek ir tiek.Nauda akivaizdi!
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 20 svečių