Vdm rašė:Man kaip tik gra?iau atrodo kai apa?ia ne juoda, kaip ant daugelio ma?in?, o priderinta prie k?bulo spalvos
Ged@s rašė:pagarba bet as rinkciausi zalsva patonavima ir sidabrinius ratus sidabras tikrai tinka prie raudonos...
p.s. gerai prizeminta masina kompu kazkam reiks 16V spyruokliu
Ged@s rašė:ratlankiai abu variantai grazus, nors auksiniai tikrai labiau deretu prie violetines ar melynos tackos (impreza )
beje, slenksciu moldingas butu grazesnis juodas o ne kebulo spalvos. dabar kazkaip nesiziuri - bent jau man.
Ged@s rašė:Vdm rašė:Man kaip tik gra?iau atrodo kai apa?ia ne juoda, kaip ant daugelio ma?in?, o priderinta prie k?bulo spalvos
siaip gal ir graziau, bet ant bendro vaizdo kazkaip stinga ryskesnio stricho masinos apacioj (masyvesniu slenksciu gal jei ne spalvos?)
o kas tikrai nepatinka - tai kai buna uztamsintas galas, o priekis be nieko... tuo labiau veidrodinis tamsinimas gal geriau labai lengvas patamsinimas ant visu langu? pvz, zalsvas, pilksvas ar melsvas? esant labai lengvam tonavimui, mentam turetu nekliut... gal
Ged@s rašė:si karta niekas neissidurs ir neklaus kiek nori uz lietinius
GTM si paveiksliuka turetu uzvadinti naujametine eglute...ir butu teisus. bet pamegintum su tokia masina nuwaryt maskvon zalgirio ir cska rungtyniu metu, kai cska gauna malku spek, kas liktu is tavo renuko
Mukas rašė:jo kokia programa naudojat?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių