ph1white rašė:gal kas zinot ar tinka ant standartinio R19 ph1 16V kelmo kiti sporiniai vairai. Ne tik tas originalus. Ar ten skiriasi atstumai tarp skyliu?
nate rašė:ph1white rašė:gal kas zinot ar tinka ant standartinio R19 ph1 16V kelmo kiti sporiniai vairai. Ne tik tas originalus. Ar ten skiriasi atstumai tarp skyliu?
cia laimes dalykas,gali tikt gali ne,geriausia iskart su stebule pirk +50lt kazkur brangiau kainuos tik ir nereiks nervu gadint del skyliu:)
Marius rašė:Nera cia jokios laimes, netinka.
Bildux rašė:Marius rašė:Nera cia jokios laimes, netinka.
Ar tikrai?
Man rodos kad ten tos 6 skyles bent pas turginius sportinius vairus tokiu pat atstumu isdestytos kaip ir standartiniam 16v vaire
Bildux rašė:Jei nori vietoj paprasto sportini uzsidet, man rodos reikes ne tik pacio vairo, bet ir to "kelmo" jam prietvirtinti
Marius rašė:Atrodo ar bandei, as tris vairus maciau, kurie netiko ir skyles toj stebulej 5.
Bildux rašė:Marius rašė:Atrodo ar bandei, as tris vairus maciau, kurie netiko ir skyles toj stebulej 5.
Na stebulej 5 skyles, nes paciam virsuj nera vietos tai skylei, kaip sakoma menama skyle.
Kazkaip nesitiki kad tie turginiai vairai netiktu vietoj originalo R19 sportinio ... Gaila, bet dabar nebeturiu galimybes pabandyt...
ph1white rašė:Bildux rašė:Jei nori vietoj paprasto sportini uzsidet, man rodos reikes ne tik pacio vairo, bet ir to "kelmo" jam prietvirtinti
Gal zinai ar ant standartinio R19 kelmo tinka kiti sportiniai vairai isskyrus ta originalu?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių