Ell-Bee rašė:MAne taipat domintu toksai spoileriukas... Noriu tokio kampuoto kaip buna ant 16v voztuviniu gamykliniai... nezinau kodel bet is tu kuriuos maciau ant renuskiu man jis labiausiai patiko. Gal kas turi parduoti ar zino kur galima nusipirkti ir kiek kainuoja
Ell-Bee rašė:MAne taipat domintu toksai spoileriukas... Noriu tokio kampuoto kaip buna ant 16v voztuviniu gamykliniai... nezinau kodel bet is tu kuriuos maciau ant renuskiu man jis labiausiai patiko. Gal kas turi parduoti ar zino kur galima nusipirkti ir kiek kainuoja
GTM rašė:Ell-Bee rašė:MAne taipat domintu toksai spoileriukas... Noriu tokio kampuoto kaip buna ant 16v voztuviniu gamykliniai... nezinau kodel bet is tu kuriuos maciau ant renuskiu man jis labiausiai patiko. Gal kas turi parduoti ar zino kur galima nusipirkti ir kiek kainuoja
gali buti kad vasara ar pavasari as savo galesiu parduoti
WaTeRsHaDoW rašė:GTM rašė:Ell-Bee rašė:MAne taipat domintu toksai spoileriukas... Noriu tokio kampuoto kaip buna ant 16v voztuviniu gamykliniai... nezinau kodel bet is tu kuriuos maciau ant renuskiu man jis labiausiai patiko. Gal kas turi parduoti ar zino kur galima nusipirkti ir kiek kainuoja
gali buti kad vasara ar pavasari as savo galesiu parduoti
Tai ka jau desi?
Marius rašė:GTM'as man atrodo nori visus ant vasaros nustebinti, su savo tuningu. Bet tik su visais spoleriais ir 17 ratais is vietos nepajudes.
nate rašė:o gal kas nu numanot arba zinot kiek galetu kainuoti spoileris ant bagazines dangcio aliuminio konstrukcijos, toks kaip per fast&furiousI pas daugeli masinu uzmestas. draugelis mate norvegijoj phI tuninga su tokiu spoileriu, tai sake ziauriai gerai atrodo.
nate rašė:nuo kada
Marius rašė:Nu gyvai visai kitaip turetu atrodyti. Toks spoileris arba patinka arba ne, pusiau nebuna. Prie jo dar reiketu karboninio kapoto.
Marius rašė::? kodel tu taip nusprendei niekada nebuvau pries neperkrauta, netrukdandi tiuninga
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 22 svečių