konjooo rašė:aciu uz atsakymus o gal kas slifavot jau ? nezinote kiek maksimaliai ja galima suzeminti ? ir gal ten portina kanalus ?
konjooo rašė:na va jau pasikuriau savo renuka vel pirkau deveta bloka uz 80 lt su stumoklais su viskuom tai savo ipurskima uzsidejau tai db vaziuoja dziaugiuosi
konjooo rašė:jonavoje slifuoja galvas kaina iki 50lt uz savo galvos slifavima sumokejau 30 lt
Alvydas rašė:Jooo.Fainas bičas-fantazuotojas,ar melagis,kaip čia pasakius.....Fain: Nusidrožiau SAVO galvą ir po tuo 200 autostrada lekiau ir dar rezervas buvo;........VAIKU DARŽELIS.Prisisapnoja,po to kitiem pasakoja.
jog gazo pedalas dar spaudziasi,tai nereiskia jog greitis dides...konjooo rašė:nu matai kiekvienas sprendzia pagal savo auto jei bus galimybe galesiu pravest ir pasakysi ar gali ar negali ir su senuoju varikliu esu 198 ispaudes bet ir nedugnas ... dauk ka daro pilnas ipurskimas ..
konjooo rašė:nu matai kiekvienas sprendzia pagal savo auto jei bus galimybe galesiu pravest ir pasakysi ar gali ar negali ir su senuoju varikliu esu 198 ispaudes bet ir nedugnas ... dauk ka daro pilnas ipurskimas ..
atrodo nemataui ar masina dar begejes ar stovi vietoj ...Sukys rašė:jog gazo pedalas dar spaudziasi,tai nereiskia jog greitis dides...konjooo rašė:nu matai kiekvienas sprendzia pagal savo auto jei bus galimybe galesiu pravest ir pasakysi ar gali ar negali ir su senuoju varikliu esu 198 ispaudes bet ir nedugnas ... dauk ka daro pilnas ipurskimas ..
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių