TomaS`` rašė:cia bitej buvau rades toki straipsni kaip atkoduot maga:
Jei a/m yra blaupunktas, yra vienas keistas b?das: reikia prijungti prie kokio nors ?altinio, katras didesn? ?tamp? duoda ( pvz.: 15V, o ne 12V ). Tai pastebima, net ir neturint testeri?. Magas ima ry?kiau ?viesti. Tai va, prijungi laidus, ?jungi mag?, ir, mago nei?jung?s, atjungi laidus v?l. Pakartoji 2 - 3 kartus. Kaip rodo praktika, b?das veiksmingas. Beje, negalima jungti ?altinio, turin?io daugiau, nei 18V ?tamp?.
Vikis rašė:TomaS`` rašė:cia bitej buvau rades toki straipsni kaip atkoduot maga:
Jei a/m yra blaupunktas, yra vienas keistas b?das: reikia prijungti prie kokio nors ?altinio, katras didesn? ?tamp? duoda ( pvz.: 15V, o ne 12V ). Tai pastebima, net ir neturint testeri?. Magas ima ry?kiau ?viesti. Tai va, prijungi laidus, ?jungi mag?, ir, mago nei?jung?s, atjungi laidus v?l. Pakartoji 2 - 3 kartus. Kaip rodo praktika, b?das veiksmingas. Beje, negalima jungti ?altinio, turin?io daugiau, nei 18V ?tamp?.
Jo... sudegini kokia tai mikruske arba procesoriu ir ismeti paskui maga. Jokiu problemu , geriausiu atveju saugiklis nuleks.
Marius rašė:Vikis rašė:TomaS`` rašė:cia bitej buvau rades toki straipsni kaip atkoduot maga:
Jo... sudegini kokia tai mikruske arba procesoriu ir ismeti paskui maga. Jokiu problemu , geriausiu atveju saugiklis nuleks.
Saugiklis deja nenudega, kam jis skirtas nezinau. Ka nors uztrumpinus ar per auksta itampa padavus sudega magas, o saugiklis sveikas lieka
afu rašė:dar nei karto nemaciau r19 gamiklinio mago.. bet jauciu ubagu ubagas pagal sios dienos standartus ;]
TaiperiS_21_KnS rašė:Pirma pasisakyk ish kur esi nes ash nezinau ir dar gal kas dauk nezino jei kaune tai zinau viena vietele prie lemonos jei susidomesi parashysiu detaliau
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių