Kestukas rašė:jo visom bendrai,
gal kas dabar galetumet patarti koki pirkti (naudota) maga man?
Ieskau info kuris geresnis kainos/kokybes santykiu, kolkas susidare nuomone, kad Pioneer deh 6000 ir auksciau, bei apine-cda yra geriausi. Reikalavimai:
1. Subo valdymas
2. Vidinis stiprintuvas
3. 3 linijiniai isejimai
4. cd/mp3
5. Filtrai 2 (aukstiem ir zemiem) kitaip ir nebuka kiek ziurejau (gal apsirikau).
6. EQ ( istikro nlb suprantu ten kuo brangiau tuo ten visokiu raidziu ir kaiciuku daugiau, gal kas nusimano ir paaiskint trumpai galetu)
Ten visokios grafikos, aux ir bluetooth, ipod valdymai, laiko korekcijos tai manau nera butinybe. Svarbu kad gerai, svariai, skaidriai grotu. Kas butu gerai tilptu i kainos ribas ~500lt +-100lt.
Kestukas rašė:gerai ten sudeta pas mane tikrai ne tame beda, nzn maga pataise biski sake lineikes nukepusios buvo, gali but del to. Jau 3 savaite i lemona neatsiuncia mikroschemos tai stipriako niekaip pataisyt negali baigt, pakepe biski aparatura. Sutaisys tada parasysiu kaip sekes. Beje pre to pacio p77mp pioneer pas mane. Dabar ieskau po biski Focal garsiuku 10' ir 16,5' bei JL 12w3v3 subiuko.
Kestukas rašė:tai mage lineikos buvo padegusios, sutvarke na testeri manau reiks isigyt nes reik saugiklius r19 patikrint nes biski problemeliu su elektra yra
taip,mages gale reikia izoliuoti linijinius ir visa kita kas nereikalinga ir gali duoti watu ir liestis i korpusa ar dar kazkur ( metaline dali )Kestukas rašė:izoliuot isejima su izoliacija mages gale? klausyk gal zinai kur pionieriui stalciu nusipirkt galeciau, kad laidu nereiktu atjunginet kiekviena kart maga isiminejant?
Kestukas rašė:Tai as visada viska issiemu ir palieku, kad matytusi tik tuscia vieta Dar koks zasinas sugalvos langa ispist ir raut tuos vidurius, tai man vien bedu bus langa pasikeist ir masina i valykla vezt, kad issiurbtu salona nuo stiklu. Nekalbant jau apie vidurius mago:) Taip, kad mano nuomone protingiau yra nestis viska. Nes kambariokui kazkoki vargana senuko pionieriaus vidurius isnese pries 3men, ten gal 20lt vertas Aisk per ismusta langa
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių