Audrius rašė:grundig pirk atitinka tavo reikalavimus tik gal kaina kiek didesne:)
Audrius rašė:grundig pirk atitinka tavo reikalavimus tik gal kaina kiek didesne:)
Audrius rašė:Nu turejau kaskada seniai eilini pionieriu po to isidejau blaupunkta, nzn kaip kitiems taciau man zymiai graziau grojo blaupunktas. Nzn gal cia tik man taip, aisku del skonio nesigincyjama
afu rašė:as sakyciau pirk pioneer uz 300lt(toi prasides mariaus komentarai,ir kitu nepriklausom vertintoju) nes kas liecia duobes tai zinok esu labai patenkintas,sokineja tik per laaaabai didelias dobes jei varai pas teva ir kelsi draugelius blaupunktai(yra ir sypsenu) tai persokineja kaip turi buti... ir cdr labai gerai skaito. tik va del isemimo nezinau,nes as tik paneli nuimu. beje labai derinasi prie mano nabagelio vidaus,nes pas renuka mano visur apsvetimas oranzinis o magelio apsvetimas toks nei ruzavas nei oranzinis(kazkas per viduri) tai gerai derinasi labai ipac vakare
Reno rašė:Nu idomiai jus cia. Siaip tai Mariau tu bene vienintelis supratai ko man reikia - paprasto mago, kuris butu isimamas ir neprarastu atminties - ji man reikalinga ryte kamsciuose zinias paklausyti...
Galiu pasikartoti, kad man butinai reikia issiimti maga, nes vat vakar grizau i Lietuvele, po dvieju dienu nebuvimo, tai vel ziuriu i masina ilindo gaidziai... Aisku nieko nepaeme, nes maga pries tris savaites kiti "kolegos" priglaude...
Nu tai reiks Blaupunkta koki keliu metu su stalciuku paiimti ir tiek
Nerux rašė:bent jau as turiu isimetes SONY EXPLOD.tai del sokinejimo jokiu problemu nera.taciau jei pirkciau dabar maga tai pirkciau tik BLAUPUNKT.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių