Leliukas_manjakas rašė:Gal kas zino kokios nors naudingos informacijos apie siuos stiprintuvus?
BLAUPUNKT GTA-250, 400W.
REDSTAR AMP-300, 400W.
kestukas222 rašė:na bet jei ant subo kokio tai garso kokybes ypatingos ir nereikia
Leliukas_manjakas rašė:O tai kokios firmos chebryte pasiulytumete?
kestukas222 rašė:na pats subas pas mane nieko ypatingo... deze, kalasa 8ohmu, 50W. stiprintuvas tiltu pajungtas. ir va kai vel ymesiu y masine tai dar rite papildomai pajungsiu, kad aukstu kuo maziau...
kestukas222 rašė:magas su sub out'u filtras ir sudarytas is rites bei kondensatoriaus. 8 ohmu kalasai reikia dvigubai galingesnio stipro nei 4ohmu todel stiprintuvas kazkas apie 100W gal daugiau gal maziau bet pakanka kokybes reikia ant midbosiu ar ant aukshtu o ant subo tai praktishkai tik jauti juk jy
kestukas222 rašė:visos tos varzos tai suprantu ka reishkia... bet sakykim pasistatyk vien suba ir tikrai neklausysi tu jo kokius garsus jis leidzia (nemoku ishsireiksht) taip kad subas prideda taik ta toky skambesy o ne tikra garsa... rite nupjauna aukshta dazny (aishku tai papildoma varza). pas mane skamba ir aukshti todel ir reikia nupjaut aukshtus. tai tiek...
kestukas222 rašė:padariau gal ir neidealu bet skamba paciam graziai stipriakas man kainavo 300 lt magas 850lt priekines beveik nieko galines irgi nieko ir subas nieko (gerus draugus turiu ) laidai is kitos masinos istraukti stori ir tikrai gan geri. sumoje gaunasi apie 1200Lt bet skambasys tikrai puikus uz tokius pinigus
Marius rašė:kestukas222 rašė:padariau gal ir neidealu bet skamba paciam graziai stipriakas man kainavo 300 lt magas 850lt priekines beveik nieko galines irgi nieko ir subas nieko (gerus draugus turiu ) laidai is kitos masinos istraukti stori ir tikrai gan geri. sumoje gaunasi apie 1200Lt bet skambasys tikrai puikus uz tokius pinigus
Is kitos puses, jei tau patinka kaip skamba tai puiku, bet neisivaizduoja, jei subas dainuoja ir tai gerai, nu nzn
Ell-Bee rašė:na reikes kada paklausyti tik atvaziuok kada i meeta nes vis zadi o niekaip neatvaziuoji
Leliukas_manjakas rašė:Nu aisq, nors nieko neaisq as kaip nelabai risu fizikoje tai man kazakip tie jungimai nesuprantami tai vat, reiksia jei nori tik zemu tai reik pakloti kokiu 1000Lt? ane?
Nu ir asiku cia is to stiprintuvo perejo viskas i diskusijas kada koks meetas ir kaip kas jungiasi, linksma
TaiperiS_21_KnS rašė:citata (reikia dvigubai galingesnio stipro nei 4ohmu) niekaip nesuprantu nuo kada galia matuojama ohmais
kestukas222 rašė:TaiperiS_21_KnS rašė:citata (reikia dvigubai galingesnio stipro nei 4ohmu) niekaip nesuprantu nuo kada galia matuojama ohmais
...8 ohmu kalasai reikia dvigubai galingesnio stiprintuvo nei 4ohmu varzos kolonelei...
geriau
Marius rašė:Su 8 omais nesudeginsi stipriaus, va su 2 tai laisvai, nes tik pakankamai brangus stiprintuvai palaiko 2omus.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių