Jolia rašė:Turiu cd grotuva Sony, priekyje kolonkes yra siokios tokios (jau pirkau su tokiomis), o gale visai nieko nera. Ka galetumet patart? Gal kas turi kokias geras, bet nebrangias. Pirkciau is pardes, bet nezinau kokio dydzio ieskot ir pan. Esu naujoke, tad supraskit ir nepykit
As is kauno.
Tevukas rašė:I galine palange isimontavau naujas befirmes elipses (ra?o 200W RMS) 4 juost?, garso so?iai u?tenka. Tad man kolon?l?s galin?s + magas JVC geras (bet vogtas) atsi?jo 200lt
zoom_zoom rašė:tu nesiulain nieko
tik reki kad viskas blogai
zoom_zoom rašė:o tai gerai ka jau tokio sustro susidejas kad jau toks susipratelis?
jauciu isimetes bufa ant duru aukstus ir vodutinius ..... ka cia dar aaa stipreka koki 200wx4 ir filtru visokiu
ar as klystu?
zoom_zoom rašė:ok bus GM tai teks tau demonstruot ka ten turi
Odesa rašė:Galiu pasakyti tik tiek, kad kol neisgirsti neblogai skambancios aparaturos, galvoji, kad pas tave gerai groja... Po to kazkaip labai susinervini... ersonali patirtis
rwt rašė:Va man idomu koks geras derinukas butu is wufo ir stipreko serijos, nes buna kad pasiemi koki wufa ir belekoki stipreka ir uzia :/ seip kas isbandes is to geriausia imti panasu derini, tai va gal kas parasytu ka su kuo suderines ir kiek paliko $$ ant to.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių