Chilum rašė:martinka rašė:Pas tave sudeta elektra.....
pas mane RN...
Marius rašė::D nedarinek langu. Kam tau tie podiumai, jei garsiakalbiai tik i gala tinka?
martinka rašė:Chilum rašė:martinka rašė:Pas tave sudeta elektra.....
pas mane RN...
tai nereiskia kad elektros negalima susideti
Chilum rašė:Marius rašė::D nedarinek langu. Kam tau tie podiumai, jei garsiakalbiai tik i gala tinka?
kodel tik i gala? man lemonoj sake kad ir i prieki galima juos deti. O langus tai reikia atidarineti, laiks nuo laiko cigarete uzsidegus
Marius rašė:Chilum rašė:Marius rašė::D nedarinek langu. Kam tau tie podiumai, jei garsiakalbiai tik i gala tinka?
kodel tik i gala? man lemonoj sake kad ir i prieki galima juos deti. O langus tai reikia atidarineti, laiks nuo laiko cigarete uzsidegus
Lemona pati ta firma kuri apie garso aparatura ismano Tai tuos garsiakalbius ir ant sedynes gali pasideti. Visi seniai zino, kad pas R19 paneleje gasiakalbiai 10cm, durelese 16.5cm, o gale 13cm. Zinoma, kad tavo teise rinktis. O kas del tu vadinamu podiumu, galejai issipjauti fanerini zieda, butu ir langai atsidarineja ir maziau vibraciju buve.
Marius rašė:Prisuk ziedus su varztais tvirtai prie skardos ir bus gerai. Sitie originalus podiumai niekam tike.
Chilum rašė:Marius rašė:Prisuk ziedus su varztais tvirtai prie skardos ir bus gerai. Sitie originalus podiumai niekam tike.
o dar klausimas: orginaliuose buvo ten is galo toks plastmasinis shudelis kur tipo apdengia garsiakalbio gala. Ar reikia kazka panasaus montuoti ar galas geriau tegul buna neuzdengtas ir i duris ilystu plikas garsiakalbis?
Marius rašė:Chilum rašė:Marius rašė:Prisuk ziedus su varztais tvirtai prie skardos ir bus gerai. Sitie originalus podiumai niekam tike.
o dar klausimas: orginaliuose buvo ten is galo toks plastmasinis shudelis kur tipo apdengia garsiakalbio gala. Ar reikia kazka panasaus montuoti ar galas geriau tegul buna neuzdengtas ir i duris ilystu plikas garsiakalbis?
Tas plasmasinis sudelis viska gadina, nieko daryti nereikia
zoom_zoom rašė:chilum toki nusipirk ir nieko nereikes pjaustyt
http://www.spikare.lt/img_prod/GPAD380336.jpg
rwt rašė:O del tos elektros susimetimo tai duru pazerimas: 40LT surinkimas vel 40LT =/ + elektros paketas. sux vnz pigiau faniera pirkti =]]
tai tiek sia tema.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių