Kesha rašė:O magas naujesnis galingesnis ar ne u? sen?j?? Arba senasis buvo Mosfetas, o ?is ne. Mosfetas daugiau i?ne?a vat?.
Gali b?ti ir d?l om?, kaip jau min?jo arba Tavo laidai per ma?os var?os, naudok daugesi?lius mink?tus ir storus.
Bildux rašė:Nu jo, visos koloneles po 4 omus.
Senasis buvo JVC 4*45 W max power
dabar JVC 4*50 W max, bet lyg ne mosfet
Priekinius kaip ir sakiau pajungiau normaliai, ir dar snypstukus pajungiau lygiagreciai kiekvienam priekiniam garsiakalbiui (kaip as suprantu, t.y. pajungiau pacioje priekineje paneleje)
Apie kazkokius laidus daugiasiulius tai nzn, nera cia tokios galios, kad reiketu kazko specialaus
ir beje ka tik vaziavau po 3 val stovejimo , tai viskas ciki, neplerpia, specialiai klausiau ta pacia daina, kur tiksliai smarkiai plerpdavo diena
Marius rašė:Ir neturi buti tavo JVSis mosfet, cia PIJONIERiai mosfetai buna. Kaip speju tavo snypstukai yra 4omu, taigi apkrova tavo priekiniams mago kanalams yra 2omai ir magas del to kaista ir gali sudegti.
Bildux rašė:Marius rašė:Ir neturi buti tavo JVSis mosfet, cia PIJONIERiai mosfetai buna. Kaip speju tavo snypstukai yra 4omu, taigi apkrova tavo priekiniams mago kanalams yra 2omai ir magas del to kaista ir gali sudegti.
Tai kaip man tuos snypstukus sukakotus pajungti, nes be snypstuku gai*iskai gaunas, nes pas mane tie garsiakalbiai kaip suprantu vienos (vidutiniu dazniu) juostos, tai ziauriai truksta skambesio be snypstuku.
Negi reiks krosoverius pirkt?
O man atrodo kad ir Panasonic mosfet yra
Bildux rašė:O jei snypstukus jungti lygiagreciai per filtra, kaip kad buna komponentai, tai tada apkrova magui bus 4 omai, a ne taip?
Beje atjungiau tas piscialkes, garsas aisku belekoks, groja kazka - tiksliau triuksmauja, ale vistiek magas ziauriai ikaista, uz radiatoriaus paemus ilgiau 1-2 sek neislaikysi
Bildux rašė:Nusipirkau krosoverius, tai dabar klausimas kur man juos pritvirtinti?
Man patare paciose durelese, bet kaip ten pritvirtinti, kad nesimaisytu ir gerai laikytu
Beginer rašė:as tai krosoverius sumeciau ten kur begiu ryciagas yra
nuemiau ta medziaga kuri ant ryciagos yra, o gi ziuriu vietos pilna ten
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 15 svečių