Mindukas2 rašė:Mqrius rašė:mano manymu tai geriausi Herz DCX 130 ir JBLCS2104
bet tai cia mano manymas
o kaip aplamai ne slamstas firma HERZ?
Saulius rašė:Mindukas2 rašė:Mqrius rašė:mano manymu tai geriausi Herz DCX 130 ir JBLCS2104
bet tai cia mano manymas
Herz galima deti tik blogiausiu atveju- geriau paieskoti Sanyo, Panasonix ir panasiu gamintoju.
2SHAE rašė:Saulius rašė:Mindukas2 rašė:Mqrius rašė:mano manymu tai geriausi Herz DCX 130 ir JBLCS2104
bet tai cia mano manymas
Herz galima deti tik blogiausiu atveju- geriau paieskoti Sanyo, Panasonix ir panasiu gamintoju.
Panasonic dabar turiu, visishkai naujus isisdejau ir nepatinka.. o shejp JBL kadangi zhinoma firma kuri specializuojasi audio aparaturos gamyboje tai ir pamaschiau apie ja, o HERTZ netychia kaip galima alternatyva pamachiau
audriux rašė:klausykit mariaus. Jis ne viena simta yra praklauses.
O siaip kiek anksciau pats labai intensyviai domejaus tai i pirki tik komponentai (po to nagus griausi), prie to pacio pasidaryk elementarnus podiumus + subas + 4 kanalu stiprintuvas. Visus daiktus reiktu pirkti pagal esama kisene. Pradzioj komponentai, geriausiai butu prie to pacio ir stiprintuva, o su kitaias jau kaip iseis. Arba dvikanali stiprintuva bei komponentus priekiui.
Bildux rašė:O nenori priekyje deti komponentus? Ar pas tave durelese nera vietos kolonelems.
Siaip kiek gidejau is pigesniu ORIS visai neblogai groja
http://www.autogarsas.lt/garsiakalbiai_oris.htm
audriux rašė:klausykit mariaus. Jis ne viena simta yra praklauses.
O siaip kiek anksciau pats labai intensyviai domejaus tai i pirki tik komponentai (po to nagus griausi), prie to pacio pasidaryk elementarnus podiumus + subas + 4 kanalu stiprintuvas. Visus daiktus reiktu pirkti pagal esama kisene. Pradzioj komponentai, geriausiai butu prie to pacio ir stiprintuva, o su kitaias jau kaip iseis. Arba dvikanali stiprintuva bei komponentus priekiui.
2SHAE rašė:audriux rašė:klausykit mariaus. Jis ne viena simta yra praklauses.
ishtikruju pagrinde ir laukiau mariaus nuomonesbet va dabar neaishku su tais komponentais, kodel tik juos i prieki? ir ka jie gero ishvis duoda?
Saulius rašė:2SHAE rašė:audriux rašė:klausykit mariaus. Jis ne viena simta yra praklauses.
ishtikruju pagrinde ir laukiau mariaus nuomonesbet va dabar neaishku su tais komponentais, kodel tik juos i prieki? ir ka jie gero ishvis duoda?
Priekyje komponentai- svarus, galingas garsas (vid, auksti), gale- subas (zemas)- ko pasekoje gaunasi muzikine scena sklinda is priekio. Kaip kazkas minejo tik baznycioje vargonai is nugaros girdisi
BanDitoZ rašė:komponentus priekyje geriausia deti todel, kad aukstus daznius isgausi is paneleje imontuotu garsiakalbiu, o is dureliu sklis zemas ir vidutinis garsas. taip pas tave nebebus dvieju aukstu dazniuo gale reik kad butu 3 dazniai jei viena kolonke desi. o cia apie subu dejima nera kalbos jei be stiprintuvo leisi.
2SHAE rašė:pasiknaisiojau milgretos svetainej ir uzh prienamesne kaina radau ERV komponentinius, kaip ta firma?
2SHAE rašė:Monas_: dar nebludyju, kolkas tik dairaus per neta, ka kur gero pamatau, nu bet nieko protingiau kaip milgreta shiauliuose, internete nepamatysi.. nebent yra pasiulymu? o del kashio nzn, paskutioniu metu nieko nebespeju, pz tie mokytojai ishpizdejo, atrodo kad jiems egzus laikyt reiks, o ne mums...
audriux: pas mane 4 durys
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių