andriuza rašė:tai arba kolonkes per silpnos,arba magas per galingas...
Kestukas rašė:galvojau ir as taip bet matot magas 4x50w o man ant 20 atsukus as aiskiai trukdzius girdziu, o kai 35 tai tada isvis ojojoj su aukstais...iki max (50) net ir nesuku net ant 10 jau nesvariai groja. laidai tai seni, tiesiog laidus ikisau i tas kolonkes ir apacioj vatos dar pridejau, priverziau visais varztais 4 ir viena ir kita iki pat galo. Ten ant kolonkiu net parasyta kad sidabriniai kazkokie brudai yra, nepamenu daba.
mastau arba magas per levas arba laidai levi (seni) ar per ploni nezinau net kas dar gali but gal laidas kox nuo akumo eina +. ir tuo paciu gal kas pasakys kaip panele issiardo? ir kaip jungiasi linijiniai laidai subui prie mago?
Marius rašė:Oi kiek prisiskaiciau Kaip sakant Lietuva eGZpertu salis. As pateisinu zmones, kurie uzdavineja kvailus klausimus, nes nera nieko gedingo nezinoti. Bet nepateisinu tu, kurie kvailai atsakineja.
Kestukas rašė:snekejau cia su pardaveju aparaturos tai isaiskino. Koaksalai mano 2 juostu o magas 3 per juos leidzia, kai keli garsa vis labiau girdis zemi, kuriu koaksalai neisgroja, taip gaunamas traskesys, sako reikalingas magas su filtrais, reikia nufiltruot zemus visai kad nebutu i koaksalus paduodami.
susidejus aparatura seip ne taip susireguliavau ten treble+++ fade+++ tai iki 32 galima kelt(su senu magu). Aisq su geru magu geriau butu visa esme kad barsket pradeda koaksalai ant bass++ pridejus. O aparatura sugebejau uz 700lt susimest visai normalia. Magas dar va 300 prides. Zemi duoda gerai ir yra grazus, galvos neskauda.
Aciu visiem, kurie konsultavo mane.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių