Tomukas rašė:As tai pataupyciau pinigu normaliems garsiakalbiams ir daryciau palange is medzio dulkiu plokstes.
dMk rašė:Padaryta gra?u, bet pataupiti kitiems garsiakalbiams buvo verta nes ?itos nelabai geros geriau parduok tos ir kai turesi pinigu?iu nusipirk kokius JBL ar Helix ar kitus kokius, tikrai geriau gruos
Tomukas rašė:As tai pataupyciau pinigu normaliems garsiakalbiams ir daryciau palange is medzio dulkiu plokstes.
Marius rašė:Neuzsigauk, pagal mane cia viskas negerai. Apie elipses nekalbu. Kas sake apie JBL, tai geros tik DECADE. Dulkiu plokste gerai, bet ji brangesne ir palanges neverta is jos daryti. Jei galvoji kada nors deti bosa, daryta palange stabdys zema dazni ir dar kas yra labai svarbu (gal kam ir pasirodys juokinga) su tokia palange gali nukirsti galvas, jei gausi gerai sikna. Taip pat tokia palange patraukia pacuku demesi.
Va pla vazinejancios giljotinos
Marius rašė:Neuzsigauk, pagal mane cia viskas negerai. Apie elipses nekalbu. Kas sake apie JBL, tai geros tik DECADE. Dulkiu plokste gerai, bet ji brangesne ir palanges neverta is jos daryti. Jei galvoji kada nors deti bosa, daryta palange stabdys zema dazni ir dar kas yra labai svarbu (gal kam ir pasirodys juokinga) su tokia palange gali nukirsti galvas, jei gausi gerai sikna. Taip pat tokia palange patraukia pacuku demesi.
dMk rašė:Marius rašė:Neuzsigauk, pagal mane cia viskas negerai. Apie elipses nekalbu. Kas sake apie JBL, tai geros tik DECADE. Dulkiu plokste gerai, bet ji brangesne ir palanges neverta is jos daryti. Jei galvoji kada nors deti bosa, daryta palange stabdys zema dazni ir dar kas yra labai svarbu (gal kam ir pasirodys juokinga) su tokia palange gali nukirsti galvas, jei gausi gerai sikna. Taip pat tokia palange patraukia pacuku demesi.
d?l DECADE tai nereikia taip kategori?kai nes ne TIK jos geros
Tomux rašė:Sutinku su Marium del JBL, cia kazkaip nuo senu laiku ispustas muilo burbulas o istikruju tai chu*nia. Kas del Infinity, tai daugiau skirta klausyti djaza, bluza nu tipo tokia muzika, todel ju zemi dazniai man nelabai patinka (nu, bet cia skonio reikalas). Kaip Herzu subai nezinau, nu bet komponentai galiu pasakyti labai aukstos klases, aisku kaina irgi atitinkama. Focal, Canton komponentai irgi groja labai gerai.
infernal rašė:ech Chilum.... su "kiausais" nepasieksi garso kokybes, kuri kaip matau tau svarbi
Pirmiausia i prieki komponentus reikejo isideti. Dabar tik dideli triuksma gale padarei, kuriam iki grojimo dar toli...
infernal rašė:ech Chilum.... su "kiausais" nepasieksi garso kokybes, kuri kaip matau tau svarbi
Pirmiausia i prieki komponentus reikejo isideti. Dabar tik dideli triuksma gale padarei, kuriam iki grojimo dar toli...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių