Reniuke rašė:Sveiki, atnaujinu temą
Gal galite rekomentuoti servisiuką Vilniuje, kur kokybiškai ir už padorią kainą sutvarkytų radiatorių? Tikriausiai suvirinti reikės
Reniuke rašė:sita zinau, bet neturiu kitos iseities. Pas mane turbo dyzelis, o toki radiatoriu labai sunku gauti. tiksiau neimanoma
Vikis rašė:Reniuke rašė:sita zinau, bet neturiu kitos iseities. Pas mane turbo dyzelis, o toki radiatoriu labai sunku gauti. tiksiau neimanoma
Viskas įmanoma, tik, tikriausiai, tiek litų, kiek už tokį radiatorių prašo, nenori atiduot kažkam...
Reniuke rašė:Vikis rašė:Reniuke rašė:sita zinau, bet neturiu kitos iseities. Pas mane turbo dyzelis, o toki radiatoriu labai sunku gauti. tiksiau neimanoma
Viskas įmanoma, tik, tikriausiai, tiek litų, kiek už tokį radiatorių prašo, nenori atiduot kažkam...
ieskau radiatoriaus, tik deja, tinkamo nerandu... viena buvau radus uz 450lt, idomu kas pirktu uz tokia kaina
Syrusas rašė:Reniuke rašė:Vikis rašė:Reniuke rašė:sita zinau, bet neturiu kitos iseities. Pas mane turbo dyzelis, o toki radiatoriu labai sunku gauti. tiksiau neimanoma
ieskau radiatoriaus, tik deja, tinkamo nerandu... viena buvau radus uz 450lt, idomu kas pirktu uz tokia kaina
Pirkau už 400Lt 16v radiatorių prieš du nepilnus metus dar ir iki dabar blizga kaip naujas O šeip garaže guli nuo kažkurio tai varikliuko radiatorius pas mane, tai ką žn, jei nori galiu už 50 atiduoti, pavažinėsi kurį laiką patikrinsi ar ne kiauras ir tada bus atsiskaityta. fotkes padarysiu ant dienų, pasakysi ar tinkamas tau ar ne.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių