mamutas rašė:sveiki,mano renuskes galas nusedo.niekaip nerandu kur susitvarkyti.arba uz kosmine kaina,jai galite padekite
DestrOJ rašė::crybaby: Ash va vakar ziuriu i masinos gala ir kazhkoks jis man bishki pasedes, o sian apsisukineju ir garsus POKSHT! galas jau kaip pas sportine masina tai ar daro kas vilniuje tokius dalykus? ir kaip zinoti kad nusipirkus svalkeje torsionus nebus tas pats? beje gal kas turit monavui?
Raimondelis:) rašė:as kaip tik ieskau vieno torsiono ir niekaip nerandu, pas mane suluzo bet viena turejau is anksciau tai beliko surasta antra. tikejaus kad gal netycia tiks nuo dvieju torsionu tilto, bet istraukes pamaciau kad kazkur 3cm pertrumpi. Galileo tu kazkada keiteisi tilta gal senaji kur nors laikai kampe pastates, mazu tik viena puse pas tave buvo luzus o kita dar sveika, nes blin nesveikai reikia vieno torsiono uzsiknisau ieskot. nesinori viso tilto pirkt del to vieno jobano pagalio
P.S. susikonstravau nebloga yranki uzkepusiam torsionui islupt pasikamuot reikia bet ishsitraukia (kas svarbiausia)
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių