Moderatorius: 2SHAE
Monas_ rašė:Uiii jei toks pasirinkimas tai geriau reniu imt koki nors. Jei reikės konsultacijos kokios klausk, forumas tau patars
renuske rašė:Tada prašau gerbiamų vyrų nuomonės dėl šito varianto
O gal čia klubo narys siūlo?
http://www.autogidas.lt/skelbimai/renault-r-19-hecbekas-1995-0119259582.html
Monas_ rašė:20l/100km Atrodo nieko, bet kad visas plikas, sėdynės net ne veliūras. Ir varikliukas silpnas, geriau pasižiūrėt su 1,8S 65kW (mono) ar dar geriau 1,8i 79-81Kw (pilnas įpurškimas), visai kita mašina, kuro mažiau ims kokiu litru kitu ir važiuos smagiau. Metai ne rodiklis, stovis svarbu.
stoglangi galima ir ideti . idedamas per pora valrenuske rašė:Automato nebepirksiu, nors ir labai patiko juo važinėti...reiks paskambint dėl to mėlyno renuko, gal išeis apžiūrėt šiom dienom...pofig man tas veliūras, svarbu, kad nesuplyšusios ir nepradegintos būtų...o va stoglangio norėčiau...
Nu , vyrai, greitai mano invalidę perkam...
linelis rašė:stoglangi galima ir ideti . idedamas per pora valrenuske rašė:Automato nebepirksiu, nors ir labai patiko juo važinėti...reiks paskambint dėl to mėlyno renuko, gal išeis apžiūrėt šiom dienom...pofig man tas veliūras, svarbu, kad nesuplyšusios ir nepradegintos būtų...o va stoglangio norėčiau...
Nu , vyrai, greitai mano invalidę perkam...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 21 svečių