Moderatorius: 2SHAE
MrMyWay rašė:taigi nutiko bėda,nuejau drausti mašinos,išmetė kad išregistruota,mašina daug metų priklausė seneliui,bet registruota kito žmogaus vardu,to žmogaus rasti neįmanoma. Vasario mėnesį praeita tech apžiūra savo eiga. Parduodu visą,ne dalimis,kam reikia paims visą kaip donorą,viskas veikia. Kainą siūlyti į PM arba nr 867931467 (1994 m.pabaigos 1.7 mono įpurškimas, 54 kw)
MrMyWay rašė:Taigi verkiu ir aš, pravariau tech apžiūrą,man ji patiko,važiuoja tyliai,komfortiškai,pardaviau savo mašinas,pasilikau renuką,jau planavau su pana į GM važiuoti,o dabar taip. Ieškojau to žmogaus,pasienietis mano klasiokas,patruliuoja kasdieną ten,nieko,lankėmės adresu tuo nepadeda. Nieko kito nebelieka. Na kol sulauksiu pirkėjo bandysiu kažką ieškot.
Julekas rašė:Na gerai, tarkim nurodytu adresu - išvis kas nors gyvena? kaimynai, bobutės prie laiptinės ir t.t. (kaimynai kartais net per daug žino). Tavo draugas galėtų sužaisti ir su duomenų baze jei įmanoma prieiga. Dar siūlau net per autoplius pasiskelbti (esu matęs) tarkim tavo auto foto su valstyb Nr ir komentas ieškau šio auto savininko tarkim Antano. Na žinok, tiesiog nenusėdžiu, kad geras renukas išeis ant dalių - visad malonu keliuose 19-ukus pamatyti
MrMyWay rašė:Dėkui visiems už patarimus ir supratimą. Tikrai nemaloni situacija, bandau vis ieškot galų,kol kantrybės užtenka.
andriuza rašė:O kaip tu tech apžiura praėjai su išregistruota auto?
Monas_ rašė:MrMyWay rašė:Dėkui visiems už patarimus ir supratimą. Tikrai nemaloni situacija, bandau vis ieškot galų,kol kantrybės užtenka.
Tai čia viskas normaliai, ką čia nervuojies Jei turi dokumentus mašinos ir ji yra tipo išregistruota tai tau nuo to tik geriau. Pasiimi pasirašai pirkimo pardavimo sutartį naudodamas duomenis kurie yra techniniam pase, paprašai kad koks draugas padėtų parašą, susirenki draudimą, savo pasą/teises ir eini į regitrą Susimoki kelis Lt ir prisiregistruoji auto savo vardu. Išbandyta praktikoje. Jei regitroje kažką klaus sakyk žmogus sugalvojo parduot ir išregistravo, o mašina stovėjo stovėjo kol aš ją nusipirkau ir dabar jau noriu atgal įregistruot. Mano atveju tai suveikė viskas. Išregistruotą auto prisiregistruot buvęs savininkas nereikalingas jei auto yra išregistruota.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 15 svečių