Moderatorius: 2SHAE
Aruncikas rašė:pirkciau reno 19 1,7 arba 1,8 bendzina nuo 1992 iki 1996 metu mokeciau iki 500 lt kreiptis 860202506
mazafakeris rašė:Tiesa tokia, jog reno - gavno. Nevien ta prasme, jog ji turi savybe mistiskai sugesti kasantrame sustojime, bet ir todel, kad ji ir siaip nieko verta metalo kruva. Jeigu tu diena is dienos kankiniesi vairuodamas r19 ir tai nera pagirtinos bukles hobiu patapes 16v variantas ar koks nors kitoks special edition 'senelio palikimas', tikimybe, jog tai darai vedamas kokiu tai nepaaiskinamu sentimentu siam modeliui, nykstamai maza. Didzioji dalis r19 savininku be jokiu apmastymu iskeistu savo prancuza i geresni, jeigu tik finansai leistu. Ir nereikia cia lialia, neva r19 turi verte. Verte, galbut, turi isskirtinai gerai islaikyti, darbiniais arkliais nelaikyti automobiliai, taciau statistinis r19 tikrai toks nera ir keliais rieda ne is gero kazkieno gyvenimo. Jeigu zmogus skelbime nurodo, jog perka VISA r19, tai reiskia, jog jis iesko galbut kiek apleistos ar siaip be TA, taciau dar nepradetos isrinkineti renuskes, kuria velnias zino kur des. Ir garantuoju - tikrai tokia ras.
andriuza rašė:As savo docha laikysiu,kol vaikai uzaugs,jei tokiu turesiu..Nebent atsitiks kazkas tokio,kad jis bus netaisomas,arba tai finansiskai kainuos labai daug
thermo rašė:Zmogus masinos iesko, o ne istorija ir korozija domisi, nedarom OT. Turi ka pardavimui - pasiulai, neturi - sedi ausis suglaudes.
Arizona rašė:neikertu, atkase zarminas tema kovo menesio, koks tikslas???to mazafakerio gal net forume nebera? viskas gerai tau? ko neparasei jam atsakymo kovo menesi? pleksne einu gimda issiplauti gal ikirsiu...isskyras isssivalysiu gal suprasiu...
Alvydas rašė:Mielas Ignatio, aš nebetame amžiuje, kad pykt už TAVO TEISINGUS ŽODŽIUS. Žinoma, atsiprašau visų už savo gramatiką, bet musų forume pasitaiko ir ne tokių gramatinių ; šedėvrų; o guzai-man. Jau , berods, rašiau, kad esu 1949 metų tremtinys , išvežtas sų šeima į Sibirą(buvau vos 3 menėsių) ;draugo; Stalino. Ten, deja, nebuvo lietuviškų mokyklų, tad teko , kol gryžom , baigt 6 klases rusų kalba, o gryže , tevai neleido manes į lietuvių mokyklą, nes , akivaizdu, mano gramatika buvo lygi O(lietuviu). Tad ir teko toliau mokslus test rusų kalbą. Supraskit ir atleiskit...
Alvydas rašė:ŽARMINAI, malonu skaityti tavo protingas mintys. Jaučiasi, kad žmogus ne dovanai gyvena ;ant šio svieto; ir ne rašo;- :ūžia greičių dežė, bet kaista ratas :. Jeigu leisit, ir aš isiterpsiu...Štai ir aš pabandžiau pasiulit savo Renault(puikiai išlaikitą) už2000, o kliubo nariams-už1800 (sų 6 naujais ratais ir kruvą detaliu) ir ...gavau mirtiną tylą. ;Eina; tarp klubėčių, deja, tik ; produktai; už 500-600lt,-žodžiu-grabai ant ratų. Išsivaizduoju techninę buklę tokių riedančių Renukų... Iš čia darau išvada--RENAULT-19 -;biedno; jaunimo mašina, pagrinde-studentija.. O man ji atiteko iš žento vokiečio, o kaip žinia, -;dovanuotam arkliui į dantys nežiūrima ; , tad ir važinėju, sutvarkes. Devažin-gaila atiduot už dyką.... Gaila, ŽARMINAI, kad tolokai gyveni , -butu malonu pabendraut sų Tamstą....Respekt.
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 54 svečių