Donce rašė:Sveiki,su Reno pagalba pasikeiciau radiatoriu,tai vazineju ramiai.Radiatorius bent jau neleidzia kol kas.Taciau vistiek salone jauciasi antifrizo kvapas.Kame gali buti problemos?Gal koks peciukas?
Thanks uz ivairias nuomones!
erikas rašė:peciukasDonce rašė:Sveiki,su Reno pagalba pasikeiciau radiatoriu,tai vazineju ramiai.Radiatorius bent jau neleidzia kol kas.Taciau vistiek salone jauciasi antifrizo kvapas.Kame gali buti problemos?Gal koks peciukas?
Donce rašė:erikas rašė:peciukasDonce rašė:Sveiki,su Reno pagalba pasikeiciau radiatoriu,tai vazineju ramiai.Radiatorius bent jau neleidzia kol kas.Taciau vistiek salone jauciasi antifrizo kvapas.Kame gali buti problemos?Gal koks peciukas?
Tai kas gali buti su peciuku?Ka reikia ziureti?
petras rašė:Labas, pas mane irgi jau?iasi silpnas au?inimo sky?io kvapas salone, ypa? kai ma?ina ?ilta ir daug kilometr? nuried?jusi... Bet sky?io neleid?ia ir langai nerasoja. Nes esu tur?jas problem? su pe?iuku ir ?inau kaip rasoja, o kur prie?astis d?l atsiranda?io salone au?inimo kvapo kol kas nerandu... Arba, gal ne ten ?i?riu.
Donce rašė:Idomu,kiek gali kainuoti peciuko keitimas Vilniuje?Gal kas zinote?
Reno rašė:Donce rašė:Idomu,kiek gali kainuoti peciuko keitimas Vilniuje?Gal kas zinote?
Paskaityk senesnes forumo zintes, Random siulesi paslaugas...
erikas rašė:sorry, bet as taves biski nesuprantu. cia ne parduotuve ir neservisas gi. paskambink i kokia parde pradziai ir pasakys tikslia peciaus kaina. paskui i belekoki servisa del pakeitimo. bus tiksliau negu, kad kas is lempos pasakys, kad tau ramiau butu. daugiau indormacijos rasi www.1588.lt
sekmesDonce rašė:Idomu,kiek gali kainuoti peciuko keitimas Vilniuje?Gal kas zinote?
Reno rašė:Donce, tam gi puslapio virsuje yra nemokama paslauga "Ie?koti", o jei tingi tai daryti, tai vat tau atsakymas ismestas per kelias sekunes:
Random: Peciukas pas mane 60 lt, pakeitimas 60, garantija!!! Susisiek su juo per PM ir fsio...
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 13 svečių