SHaras rašė:Na remontavau prie? por? met? pats - galva virino. Bet ?iaip kei?iant ?vakes ap?iur?jau - tvarkingos. Tepal? nevalgo, ned?mina, CO tvarkoje ir t.t. (tfu tfu tfu:)
random rašė:Dar gali voztuvas to cilindro prispaustas b?ti, pasireguliuok voztuvus.
SHaras rašė:prie? gera savait? prad?jo dingin?ti cilindras. Dingsta visada ?ylant varikliui kokioms 3-4min, buvo dinges ir va?iuojant magistrale ?iaip lygioje vietoje. ?vakes ir laidus jau pasikei?iau - nepad?jo, kol kas niekur negaunu paskirstymo dangtelio. Tod?l ?domu, ar ?ia gali b?ti dangtelio problema (daugiau kaip ir nieko nelieka), o gal ?ia da?na problema, kadangi visame Kaune tie dangteliai i?parduoti?
thermo rašė:Kai man tai buvo, tai nustate mechanini purkstuko gedima, Birstone pakeite, praplove visa ipurskimo sistema ir jau 3 metai ner problemu.
SHaras rašė:thermo rašė:Kai man tai buvo, tai nustate mechanini purkstuko gedima, Birstone pakeite, praplove visa ipurskimo sistema ir jau 3 metai ner problemu.
Kiek visai tai kainavo?
Tik pas mane tas pats vyksta ir ant duju, ir ant benzo, tai su purkstukais nesusije. Itariu vistiek reiks diagnostikai varyti.
SHaras rašė:random rašė:Dar gali voztuvas to cilindro prispaustas b?ti, pasireguliuok voztuvus.
Na ?iandien ?vald?iau vienintel? visame Kaune paskirstymo dangteli, bandysiu keisti, jei nepad?s, tuomet teks varyt kur ? diagnostika.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 17 svečių