Taigi, nuvažiavau į RSService Vilniuj. Servisas gyvas, užimtas ir dirba pilnu tempu. Dar tik šiandien pasiėmiau mašiną, problema sutvarkyta pilnai. Aišku, dar tik kokius 10km nuvažiavau, tai negaliu garantuot, kad taip puikiai viskas ir veiks.
O apie servisą, tai galiu pasakyt tik geriausius dalykus. Kompetencijos tiek pas vadovą, tiek pas mechanikus, su kuriais teko kalbėt, panašu, kad daugiau negu Sostenoj (teko Kaune remontuotis du kartus). Ir aš nebandau pasakyt, kad Sostenoj kompetencijos mažai. Valandinis įkainis maždaug per pusę mažesnis, nei ten. Jeigu priimi dovanų jų firminius numerių laikiklius, tai tą mašiną visada remontuos su 15% nuolaida. Nors, tiesa, parašyta ant sienos, kad tai galioja tik tada, kai pats pateiki savo detales. Mano atveju taip ir buvo, tai aš laimingas. Nors, vieną nusiskundimą turiu: sujungė išsinėrusį duslintuvą, tai dabar mašina nebekriokia, nors aš to neprašiau

Juokauju, žinoma. Džiugu, kad radę laisvą minutę sudeda kokią dalį į vietą, nors to niekas neprašė ir to neužrašo net į sąskaitą.
Šiaip ten skaitosi specializuotas Renault servisas, tai mačiau FB, kad jie ten ir visokius Twizzius taiso, tikiu, kad Lagūnų gauna ir t.t. Žodžiu, ne tik RenaultSport serija užsiima, o viskuo, kas su deimantu ant nosies.
Girdėjau legendų, kad ten kosminės kainos. Čia aišku, kiekvienam pagal požiūrį, bet aš sakyčiau kainos tikrai normalios, kaip už servisą, kur nebaisu savo mylimą renuką patikėt.
Kol kas tiek. Tikiuosi remontas nesubyrės po dienos ir kad šiaip daugiau lankytis neteks, bet jeigu prireiks, tai važiuosiu tik ten.