Melom rašė:Ar yra svarbi garsiakalbiu montavimo vieta galineje palangeje? Turiu omenyje garsiaklabius reikia montuoti arciau galiniu sedyniu, arciau dangcio ar taikyti per viduri?
Melom rašė:Siaip mastant garsas atsispindi nuo stiklo. Tai jai viskas bus sumontuota gale prie dangcio tada garsas turetu skilsti kazkur ties sedyniu virsum ir taip jei montuojama kuo arciau sedyniu tuo garso atspindys sklis auksciau. Ar as cia nuskalbu?
Melom rašė:Tai pagal tave visus garsiakalbius sumetam i masina ir klausom?
Deilas rašė:Reikia imti drozliu plokste bet ne plonesne kaip 18 mm, kad butu kuo mazesne vibracija
Melom rašė:Deilas rašė:Reikia imti drozliu plokste bet ne plonesne kaip 18 mm, kad butu kuo mazesne vibracija
Su tokio storio plokste sulus tavo visos plasmases kurios laikys ta plokste. Siaip 10 mm faneros per akisBeja kiek teko kalbet yra dar ir saugumo klausimas. Isivaizduokit kaip po smugio i gala lekia 20 mm palange i keleiviu kaklus?
Melom rašė:Siaip mastant garsas atsispindi nuo stiklo. Tai jai viskas bus sumontuota gale prie dangcio tada garsas turetu skilsti kazkur ties sedyniu virsum ir taip jei montuojama kuo arciau sedyniu tuo garso atspindys sklis auksciau. Ar as cia nuskalbu?
SHaras rašė:Paskaiciuot. fizika:) pagal garso sklidimo greiti susirandi bangos ilgi ir poto dalini lygiais atstumais, kad tilptu i palange. Ten berods ketvirtis bangos gaunasi ~60cm. Poto pjauni skyles.
Ell-Bee rašė:Po truputi siekiu susideti vis geresne audio aparatura i masina ir noriu jusu paklausti del galiniu koloneliu montavimo... Dabar populiaru vietoj originalios galines paneles pjauti is drozliu plokstes arba faneros paneles ir i jas montuoti garsiakalbius... ( as ir jau uzsisakiau kad ispjautu) Kiek esu girdejas tai su jomis maziau galas barska... Cia del ju svoriu kar del standumo? Bet ar keiciasi skambesis automobilija? Man tiesiog idomu ar as pajausiu skirtuma idejas tokia panele vietaoi paprastos? Dabar pas mane ideta Ford scorpio panele ir lygtais nebarska... aisku ideta kreivai sleivai, nes laikinai dejausi. Taigi laukiu jusu atsakymo, tik nepyzdavokit
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių