SMOG rašė:Turiu Renault 19 1.7mono ipurskimas 1993m. bet jis netraukia, tik 160km/h, taip turi buti ar kas nors sugede?
SMOG rašė:bet ir l. letai begejasi kai reikia ka lenkt didesniu greiciu vaziuojant, tai kol aplenki uzmarinuoja laukt. cia meistrai sako kad kuro siurbliukas ar filtras bus parejes
lietuvis40 rašė:jo, keisk viska is eiles, ka kiekvienas pataria. Jei ir tai nepades, kita zmona isigyk
hi hi hi
Reno rašė:lietuvis40 rašė:jo, keisk viska is eiles, ka kiekvienas pataria. Jei ir tai nepades, kita zmona isigyk
hi hi hi
Smaiksciai ponas Lietuvi40 nusiteikes esate apsilankes po ilgos pertraukos
Dainiuks rašė:nu nz jai jau 1.7 160 aina tai ka mano lauzas 1.4 mono ipurskimas 165 traukia![]()
tai kaip cia suprast tai tikrai kokie ribotuvai sudeta
Odesa rašė:Na jei turi 1.7 mono 54 kW tai kazko ir nereikia tiketis. As toki turejau tai max. iki 165 ivijau ir viskas. Variklis tikrai nebuvo parejes ir bendrai is techinines puses buvo labai tvarkinga masina. O gal cia kolegos duoda galingesniu mono duomenis.
Tevukas rašė:Odesa rašė:Na jei turi 1.7 mono 54 kW tai kazko ir nereikia tiketis. As toki turejau tai max. iki 165 ivijau ir viskas. Variklis tikrai nebuvo parejes ir bendrai is techinines puses buvo labai tvarkinga masina. O gal cia kolegos duoda galingesniu mono duomenis.
1.7 mono 54 kw nebuna, b?na tik 55
afu rašė:o saip koks skirtumas traukai jis 170 ar ne ;[,juk jei normalus zmogus esi tai 90-120 uztenka.
saip buvau su savo triperiuku ispaudes be dideliu problemu 190,bet saip tokiu greiciu nevazineju
.
Odesa rašė:afu rašė:o saip koks skirtumas traukai jis 170 ar ne ;[,juk jei normalus zmogus esi tai 90-120 uztenka.
saip buvau su savo triperiuku ispaudes be dideliu problemu 190,bet saip tokiu greiciu nevazineju
.
Na jo turi 16 V ir tik 90-120 vazineji? keista...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių