Maximalus greitis tik 160km/h

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Standartinė Odesa » Tre, 2004-Rgs-29 08:36

TaiperiS_21_KnS rašė:Tai vadinasi jei policininkai autostradoje nukirto abt 160km/h tai drasiai gali kabinti akis ir sakyti kad vaziavai 110km/h ;) netikiu

Vat butent.
Kaunas
Bordo Megane,
Mk5 RS2000
Vartotojo avataras
Odesa
Narys

Standartinė afu » Tre, 2004-Rgs-29 08:38

Odesa rašė:
afu rašė:o saip koks skirtumas traukai jis 170 ar ne ;[,juk jei normalus zmogus esi tai 90-120 uztenka.
saip buvau su savo triperiuku ispaudes be dideliu problemu 190 :oops: ,bet saip tokiu greiciu nevazineju :lol: .

Na jo turi 16 V ir tik 90-120 vazineji? keista...

nematau prasmes lekt 150-160,nes gaila benzo,kur vos ne dvigubai sudegini,ir saip nemanau kad tai saugus greitis. o jei tureciau koki bmw 2000 metu tai gal ir lakstyciau,ir jausciausi saugiau.
buna kad paspaudziu iki 140,kai kur veluoji,arba norisi greiciau namo..
afu

Standartinė afu » Tre, 2004-Rgs-29 08:42

Geds rašė:lak?nai ... :twisted:

juokas ima paskaicius: "tik 160..."

o ar girdejot kas nors tok? dalyk?, kad kuo didesnis greitis, tuo daugiau spidometro rodykl? "meluoja", t.y. rodo gerokai daugiau greicio nei yra realiai :?: ir cia ne gedimas, ne renault liga - taip ant visu padaryta (nu gal isskyrus "supercar'us") :arrow:

taigi, vaziuojant "160" realus greitis bus apie 130, o "200" kaip cia yr smarki? pagyr?n? - realiai ne daugiau 165.

tad neverta rasinet jei turi ne 16V kad "ismyniau 190 su 4 galvom ekipaze" ar panasiai. juokas ima. net ir 16V su tokiu ekipazu daug neparodytu, cia jums ne bmw su 6 cilindr? agregatu ir sukimo momentu kaip pas traktorius ...

nu nebent nuo labai stataus kalno...

200-165.... pfff
na na na,nereikia cia pasakoti,taip jie meluoja,bet jau ne taip zostkai kaip tu cia parasei,buvau as ligines,vaziavom su draugeliu autostrada jis mine 180 as irgi ir ejom ligiom. nemanau kad bmw 750 mina maziau nei ant spido parasyta :roll: ,o saip pas mane ant spido net yra vokeciu lipdukas,tipo buvo atliktas testas,ir buvo paseiktas 190 greitis.
afu

Standartinė vjck » Tre, 2004-Rgs-29 11:56

Cia bachuras su ta paklaida greicio tai ziauriai nuvemei! As pvz paskaiciaves, kad mano masinos spidometras apytikriai gali daryt max 6-8 km\h paklaida ir vsio ir dar policininku senesni radarai apie 2% nuo greicio, taigi skaiciuok ir suprasi kad tauziji niekus. Su prisuktom dujom lupu 170 liuosiai ir su bendzu 180. ph 1 1.7 mono. Beje tie kurie girias turintis 1.8 mono ir pan. maziau tai rasykyt nes jusu matarai aprasomi kaip ir ph1 1721, 54kw. Asmeniskai paprasiau dokumentu R19 vairuotoju, ant kuriu R19 kebulo buvo parasyta 1.8 ir ten buvo tas pats kaip pas mane poperiuj. Kieno yra TXE ir pan. tai nepulsiu gincytis...
Vartotojo avataras
vjck
Draugas

Standartinė Makalas » Tre, 2004-Rgs-29 12:49

Tai dar meluoti gali del padangu dydzio. Jei padangos ismera didesne, nei nurodyta gamintojo.

http://klubas.autos.lt/index.php?group=technika&topic=skaiciuokles&src=tyres
Vartotojo avataras
Makalas
Draugas

Standartinė vjck » Tre, 2004-Rgs-29 13:47

Makalas rašė:Tai dar meluoti gali del padangu dydzio. Jei padangos ismera didesne, nei nurodyta gamintojo.

Tai va tame ir esme, kad as neesu is tu Lietuviu, kuris uzgriosdina savo renuka. Mano modeliui ir varikliui priklauso R13 padangos tai as tokias ir naudoju, taigi vadinas spidometras pas mane rodo idealu greiti sprendziant pagal tai ka as radau tavom minetam puslapy. Kam idomus kokiam R19 varikliui, kokios padangos pasiieskokyt forume, buvau rades labai faina linka i rusiska puslapy, labai graziai paaiskinta kam kokios tinka. R15 padangos tingintiems ieskoti pasakysiu tinka TIKTAIS R19+16V!!!!!!
Vartotojo avataras
vjck
Draugas

Standartinė pjooklas » Tre, 2004-Rgs-29 15:19

Tai kam tada det spidometra jei tokias paklaidas daro?
+37060073938
Vartotojo avataras
pjooklas
Stebetojas

Standartinė Agnius » Tre, 2004-Rgs-29 15:28

pjooklas rašė:Tai kam tada det spidometra jei tokias paklaidas daro?

idetu laikrodi, bet kad jau yra... :D
89' 1.7MPI TXE
Gaisrin? pilku kapotu
Vartotojo avataras
Agnius
Draugas

Standartinė pjooklas » Tre, 2004-Rgs-29 15:41

Tai pagal ta Gedo pasakyma, kad vaziuoji vienokiu greiciu o rodo kitoki, tik ant galingesniu masinu tixlei/tixleu rodo. Tai jei as su savo senu trandalietu Fiat Uno 0.9 lekciau ant 100, tai is rimtu gal tik ant 60 turbut ane? Man atrodo kad jis kazkokia riebia nesamone suvebleno cia. Jauciu jei greiciau vaziuoji tai ir laikrodis greiciau eina.
+37060073938
Vartotojo avataras
pjooklas
Stebetojas

Standartinė Tomukas » Tre, 2004-Rgs-29 16:43

vjck rašė:
Makalas rašė:Tai dar meluoti gali del padangu dydzio. Jei padangos ismera didesne, nei nurodyta gamintojo.

Tai va tame ir esme, kad as neesu is tu Lietuviu, kuris uzgriosdina savo renuka. Mano modeliui ir varikliui priklauso R13 padangos tai as tokias ir naudoju, taigi vadinas spidometras pas mane rodo idealu greiti sprendziant pagal tai ka as radau tavom minetam puslapy. Kam idomus kokiam R19 varikliui, kokios padangos pasiieskokyt forume, buvau rades labai faina linka i rusiska puslapy, labai graziai paaiskinta kam kokios tinka. R15 padangos tingintiems ieskoti pasakysiu tinka TIKTAIS R19+16V!!!!!!

Ne vien nuo ratlankio priklauo, bet ir nuo padangos ploci bei profilio. I su 15'' gali nemeluoti.
Tomas,
Renault 19 Phase II, 1.8 RT, pilkas
+37068686188
Vartotojo avataras
Tomukas
Draugas

Standartinė R19 » Tre, 2004-Rgs-29 18:39

cia tai tikrai kazkas is fantastikos srities :lol:
R19 PH II 1.8 mono-Parduota i silainius
BMW 318 is,juodas
Vartotojo avataras
R19
Draugas

Standartinė Sparc » Tre, 2004-Rgs-29 19:25

vjck rašė: Beje tie kurie girias turintis 1.8 mono ir pan. maziau tai rasykyt nes jusu matarai aprasomi kaip ir ph1 1721, 54kw. Asmeniskai paprasiau dokumentu R19 vairuotoju, ant kuriu R19 kebulo buvo parasyta 1.8 ir ten buvo tas pats kaip pas mane poperiuj. Kieno yra TXE ir pan. tai nepulsiu gincytis...

Ph II atsirado 1794 cm3 varikliai su vienataskiu ipurskimu, jie gan reti, bet tikrai yra tokie :wink: Jei netiki:
http://r19klubas.smail.lt/mod_articles_ ... id=7&id=10
O be to, yra ir klubieciu,kurie vairuoja renukus 1.8 mono :wink:
O TXE irgi yra 1721, tik multi.
R19 1993m.
PhII 1.7 RT
Life's a journey, not a destination
Vartotojo avataras
Sparc
Draugas

Standartinė P?V?Z » Tre, 2004-Rgs-29 21:15

pjooklas rašė:Tai pagal ta Gedo pasakyma, kad vaziuoji vienokiu greiciu o rodo kitoki, tik ant galingesniu masinu tixlei/tixleu rodo. Tai jei as su savo senu trandalietu Fiat Uno 0.9 lekciau ant 100, tai is rimtu gal tik ant 60 turbut ane? Man atrodo kad jis kazkokia riebia nesamone suvebleno cia. Jauciu jei greiciau vaziuoji tai ir laikrodis greiciau eina.

Tiek daug nesiskiria... Jei rato dydis "is akies" nedaug skiriasi nuo reikiamo, tai ir parodymu skirtumas neesminis, spidometro paklaidu dydzio. Bendrai kokie 3% niekam nesvarbu manau, tiek netgi sunku atskaityti skaleje.

O greitai judant laikrodis eina leciau, kaip sake dedule Einsteinas ;)
Vartotojo avataras
P?V?Z
Draugas

Standartinė afu » Ket, 2004-Rgs-30 07:22

dabar geds turetu viesai rastiskai visu atsiprasyti :?

:lol: :lol: :lol: :lol:
afu

Standartinė Ged@s » Ket, 2004-Rgs-30 08:49

?i?riu, kolegos, kra?tutinumus m?gstate...

?inoma, tos paklaidos n?ra tokios stambios, ta?iau ir ne tokios smulkios, kad tilpt? ? 3% paklaid?...

o spydo melavimas n?ra tiesin? funkcija, t.y. paklaida n?ra vienoda prie vis? grei?i?, ji progresyviai did?ja did?jant grei?iui, taigi, prie koki? 80-120 km/h ji bus i? ties? ne?ymi, esant didesniems grei?iams taps kur kas ap?iuopiamesn?. ir tai padaryta siekiant pa?i? vairuotoj? saugumo, tipo remiantis psichologijos mokslu... ir ne a? tai sugalvojau

ir dar ?is tas. skaitydamas ?vairius ?moni? pasisakymus skirtingomis temomis ir pamat?s kok? nors sustumt? ?yz? nepuolu pyzdavotis bei siuntin?t kur nors toliau. nes neb?tinai visur turi b?ti mano ?odis paskutinis ar mano nuomon? teisingiausia ar a? pats protingiausias.

o kai kurie tai m?gsta. ir koleg? at?vilgiu toki? frazi? kaip "suvebleno" (pjooklas), "nuvemei" (vjck) neleid?iu sau kit? adresu m?tyt. imkit pavyzd? geriau i? afu, agniaus, taiperio ar odesos - nesutinka ?mon?s su mano nuomone, tai taip ir para?o. normaliai, be siuntin?jim?, ??eidin?jim? ar kit? i?sip****?jim?.

tai tiek :!:
Vartotojo avataras
Ged@s
Draugas

Standartinė vjck » Ket, 2004-Rgs-30 10:34

Sparc rašė:
vjck rašė: Beje tie kurie girias turintis 1.8 mono ir pan. maziau tai rasykyt nes jusu matarai aprasomi kaip ir ph1 1721, 54kw. Asmeniskai paprasiau dokumentu R19 vairuotoju, ant kuriu R19 kebulo buvo parasyta 1.8 ir ten buvo tas pats kaip pas mane poperiuj. Kieno yra TXE ir pan. tai nepulsiu gincytis...

Ph II atsirado 1794 cm3 varikliai su vienataskiu ipurskimu, jie gan reti, bet tikrai yra tokie :wink: Jei netiki:
http://r19klubas.smail.lt/mod_articles_ ... id=7&id=10
O be to, yra ir klubieciu,kurie vairuoja renukus 1.8 mono :wink:
O TXE irgi yra 1721, tik multi.

Kaip tu teisingai ir pasakei tai reti tokie jie yra!
Vartotojo avataras
vjck
Draugas

Standartinė Tomukas » Ket, 2004-Rgs-30 12:06

Geds rašė:?i?riu, kolegos, kra?tutinumus m?gstate...

?inoma, tos paklaidos n?ra tokios stambios, ta?iau ir ne tokios smulkios, kad tilpt? ? 3% paklaid?...

o spydo melavimas n?ra tiesin? funkcija, t.y. paklaida n?ra vienoda prie vis? grei?i?, ji progresyviai did?ja did?jant grei?iui, taigi, prie koki? 80-120 km/h ji bus i? ties? ne?ymi, esant didesniems grei?iams taps kur kas ap?iuopiamesn?. ir tai padaryta siekiant pa?i? vairuotoj? saugumo, tipo remiantis psichologijos mokslu... ir ne a? tai sugalvojau

ir dar ?is tas. skaitydamas ?vairius ?moni? pasisakymus skirtingomis temomis ir pamat?s kok? nors sustumt? ?yz? nepuolu pyzdavotis bei siuntin?t kur nors toliau. nes neb?tinai visur turi b?ti mano ?odis paskutinis ar mano nuomon? teisingiausia ar a? pats protingiausias.

o kai kurie tai m?gsta. ir koleg? at?vilgiu toki? frazi? kaip "suvebleno" (pjooklas), "nuvemei" (vjck) neleid?iu sau kit? adresu m?tyt. imkit pavyzd? geriau i? afu, agniaus, taiperio ar odesos - nesutinka ?mon?s su mano nuomone, tai taip ir para?o. normaliai, be siuntin?jim?, ??eidin?jim? ar kit? i?sip****?jim?.

tai tiek :!:

Nori pasakyti kad spidometras rodo didesni greiti tam kad man baisiau butu? Spidometras turi rodyti tiksliai, tam jis ir skirtas. Galiausiai pagal tachometra pasitikrinti galima.
Tada paaiskink kaip padaroma ta netiesiogine priklausomybe?
Ypac kai mechaniskai sujungiama su greiciu deze.
Kad psichologiskai paveiktu, kai kuriose masinose didejant greiciui muzoncikas baisus garseja.:)
Tomas,
Renault 19 Phase II, 1.8 RT, pilkas
+37068686188
Vartotojo avataras
Tomukas
Draugas

Standartinė Ged@s » Ket, 2004-Rgs-30 12:31

del muzon?iko ne?inau - ?inau tik, kad yra garso reguliavimo f-ja kintant grei?iui. o ar did?jant grei?iui muzik? tildo ar garsina, tikrai ne?inau.

sumanymas toks: daugiau rodo ne tod?l, kad labiau bijotum, o tod?l, kad va?iuodamas menamu 190 km/h grei?iu liktum patenkintas savo auto ir tik TOD?L daugiau nenor?tum didinti grei?io... taigi, gaunasi, kad pats to nenujausdamas va?iuoji saugiau :)

o d?l netiesiogin?s priklausomyb?s techninio i?pildymo... kai i?siardai prietais? skydel? ir paberi spidometr?, matai, kad jei yra mechaninis trosas (jei spydas ne elektrinis) tai atkreipk d?mes?, kad grynai mechani?kai sujungti su troso ?erdim tik b?gneliai, kurie skai?iuoja nuried?tus km; o spidometro streliuk? atsilenkia nuo nuolatinio magneto jud?jimo kintan?iame elektromagnetiniame lauke (bent jau taip buvo R11 turbo spydike kur? ardziau). ir yra plata su ne vienu elektrotechniniu elementu, i? kurios ir i?eina laidukai i valdymo rit?. tad realizuot netiesin? priklausomyb? tokiame spydike lengva.
Vartotojo avataras
Ged@s
Draugas

Standartinė Extremall » Ket, 2004-Rgs-30 13:15

H?brike su tais grei?iais ?ia nelabai ai?ku. Bet galiu pasakyti, pasitobulinkit ir trauks ?ymiai geriau. A? ?me?iau sportin? oro filtr?, sportin? i?metim? ir Renukas 1,7 mono eina vir? 200. Bet ai?ku kai va?iuoji vienas. Prisisodinus ?moni? tiek ne?varysi
Vartotojo avataras
Extremall
Stebetojas

Standartinė TaipeR_KnS » Ket, 2004-Rgs-30 14:20

Nebukime paukshciais ir neshnekekim nesamoniu ir visi nieko apie tave blogo nesakys KLAIDA PADARYT LENGVA BET PRISIPAZINT PADARIUS LABAI SUNKU
Paskutinį kartą redagavo TaipeR_KnS Ket, 2004-Rgs-30 14:31. Iš viso redaguota 2 kartus.
Renault 19 phase II 1.7 mono
Vartotojo avataras
TaipeR_KnS
Draugas

Standartinė Ged@s » Ket, 2004-Rgs-30 14:30

TaiperiS_21_KnS rašė:o kai kurie tai m?gsta. ir koleg? at?vilgiu toki? frazi? kaip "suvebleno" (pjooklas), "nuvemei" (vjck) neleid?iu sau kit? adresu m?tyt. imkit pavyzd? geriau i? afu, agniaus, taiperio ar odesos - nesutinka ?mon?s su mano nuomone, tai taip ir para?o. normaliai, be siuntin?jim?, ??eidin?jim? ar kit? i?sip****?jim?.
Ko ash tau uzkliuvau nebuk paukshtys ir neshnekek nesamoniu ir visi nieko apie tave blogo nesakys KLAIDA PADARYT LENGVA BET PRISIPAZINT PADARIUS LABAI SUNKU

nu blt... tu skaityt lietuviskai ar moki :?: ar tau svarbu bele parasyt ka nors :?: gi aiskiai parasiau, kad tu ir kiti pamin?tieji bendrauja kult?ringai, nenaudodami keiksm? bei ??eidim?, ir tai mano nuomone yra labai gerai. tai KAS u?kliuvo :?: :?:
Vartotojo avataras
Ged@s
Draugas

Standartinė TaipeR_KnS » Ket, 2004-Rgs-30 14:33

Sori pac paukshtys ash bet manau tu visvien neteisus
Vartotojo avataras
TaipeR_KnS
Draugas

Standartinė Ged@s » Ket, 2004-Rgs-30 14:56

TaiperiS_21_KnS rašė:Sori pac paukshtys ash bet manau tu visvien neteisus

nu va. jau randam bendr? kalb? :!:

grei?iausiai pers?d?iau d?l t? paklaid? dyd?io, tas tiesa. taigi, grei?iausiai teisus tu. nebijau to pripa?int. svarbiausia, kad ?m?m diskutuot kult?ringai :!:
peace :D
Vartotojo avataras
Ged@s
Draugas

Standartinė Mindaugas » Ket, 2004-Rgs-30 14:58

Kaip smagu, kai klubie?iai kaip viena didel? ?eima sugeba spr?sti problemas :lol:
PhI - 1,7i - TXE - '91
-Juodas - UVT 281-
Vartotojo avataras
Mindaugas
Draugas

Standartinė P?V?Z » Ket, 2004-Rgs-30 15:37

Tomukas rašė:
Nori pasakyti kad spidometras rodo didesni greiti tam kad man baisiau butu? Spidometras turi rodyti tiksliai, tam jis ir skirtas.

Galima numanyti, kodel spidometro paklaidos leidziamos tik i minusa. Visu pirma, kad vairuotojas teisingai laikytusi greicio apribojimu ir kiltu maziau gincu su policija ;) Bet tai nereiskia, kad spidometrus tycia gamina maziau rodancius- tiesiog jei yra paklaida, ji yra i minusa. Ziguliui tai buvo leistini -3%, kitoms masinoms tokiu duomenu neturiu. Is esmes, 3% neturetu labai rupeti...
Vartotojo avataras
P?V?Z
Draugas

Standartinė pjooklas » Ket, 2004-Rgs-30 15:45

Atsiprasau jei izeidziau tave Gedasai su tuo zodziu, bet ka padarysi. Zodis ne zvirblis, atgal neiskris, o dar kai as ji daznai naudoju, tai ir parasiau toki.

O su tuo spidometru tia man neaisq visvien. Gal ir galetu det tuos isvardytus fintus, kad lektai lyg ir galingai is tikro ne, bet nebent tik i naujesnius modelius. Ir jei tox fintas yr, tai kaip ji padaryt kad nebutu?
+37060073938
Vartotojo avataras
pjooklas
Stebetojas

Standartinė TaipeR_KnS » Ket, 2004-Rgs-30 16:20

Ir gyveno visai linksmai ir laimingai ;) :lol:
Vartotojo avataras
TaipeR_KnS
Draugas

Standartinė Odesa » Ket, 2004-Rgs-30 16:53

Valio! Taika isivyravo :)