Tomukas rašė:Ant salto kaip tik labiau girdisi.
As reguliavau. Sostenoj. Apie 1 val darbo.
Vikis rašė:Tomukas rašė:Ant salto kaip tik labiau girdisi.
As reguliavau. Sostenoj. Apie 1 val darbo.
Kiek kainavo reguliavimas, DELADOJ sake saibos kazkokios po 25lt 1vnt. ir paprastai reikia 2-3 linksma...
Siaip reguliuoja ant salto, negi taip greitai pas tave atsalo ir sureguliavo?
vjck rašė:Ka jus i tai kad mano R19 yra 1991 metu ir nesyk jokie voztuvai nereguliuoti ir as nieko nesiskundziu ju atzvilgiu??? Reguliuokyt, reguliuokyt mane juokas tik ima
vjck rašė:Ka jus i tai kad mano R19 yra 1991 metu ir nesyk jokie voztuvai nereguliuoti ir as nieko nesiskundziu ju atzvilgiu??? Reguliuokyt, reguliuokyt mane juokas tik ima
Bijau del taves dabar suklyst, bet jei esi tas zmogelis, kuri esu kazkada sutikes, tai saugokis, nes kai tavo R19 apziurinejau buvau pasiurpes, o gal ne tavo. Univera savo paminek... Berods KTU? Beje saugokis ta prasme, kad parasysiu visiem ka maciauWhyDoes rašė:vjck rašė:Ka jus i tai kad mano R19 yra 1991 metu ir nesyk jokie voztuvai nereguliuoti ir as nieko nesiskundziu ju atzvilgiu??? Reguliuokyt, reguliuokyt mane juokas tik ima
o galva nesiskundi ?
vjck rašė:Bijau del taves dabar suklyst, bet jei esi tas zmogelis, kuri esu kazkada sutikes, tai saugokis, nes kai tavo R19 apziurinejau buvau pasiurpes, o gal ne tavo. Univera savo paminek... Berods KTU? Beje saugokis ta prasme, kad parasysiu visiem ka maciauWhyDoes rašė:vjck rašė:Ka jus i tai kad mano R19 yra 1991 metu ir nesyk jokie voztuvai nereguliuoti ir as nieko nesiskundziu ju atzvilgiu??? Reguliuokyt, reguliuokyt mane juokas tik ima
o galva nesiskundi ?
vjck rašė:Bijau del taves dabar suklyst, bet jei esi tas zmogelis, kuri esu kazkada sutikes, tai saugokis, nes kai tavo R19 apziurinejau buvau pasiurpes, o gal ne tavo. Univera savo paminek... Berods KTU? Beje saugokis ta prasme, kad parasysiu visiem ka maciauWhyDoes rašė:vjck rašė:Ka jus i tai kad mano R19 yra 1991 metu ir nesyk jokie voztuvai nereguliuoti ir as nieko nesiskundziu ju atzvilgiu??? Reguliuokyt, reguliuokyt mane juokas tik ima
o galva nesiskundi ?
vjck rašė:Beje visu isminciu, kurie mano esa teisus noriu as "kvailelis" paklausti. Kai voztuvus jums reguliavo, tai ka padare? T.y. paakstino ju atsidaryma? Gal pavelino? O gal su skuduriuku pavale paeme 30Lt ir jusu kelnes pilnos laimes ?? Vaikai jei teveliai nupirko masina ir duoda pinigu su ja daryt ka nori, tai nereiskias, kad tai reikalinga.
audriux rašė:to WhyDoes: klausyk, o tu turi gal kokius to meistriuko kontaktus? arba gal detaliau gali papasakoti kur galima ta meistriuka rast?
Tevukas rašė:Jei vo?tuvai neklaksi t.y. "nebar?ka" ?altam varikliui staigiau padavus gazo j? reguliuot nereik?tu.
Kas ?ia sak?, kasd dujos yra blogai?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių