Geds rašė:nu as pirkau sita kadangi atsitiktinai papuole nenudroztas turbodyzelis... o siaip gailiuosi biski, paskubejau. labiausiai norejosi bmw325i placiastopes chuligankes.
Tevukas rašė:Geds rašė:nu as pirkau sita kadangi atsitiktinai papuole nenudroztas turbodyzelis... o siaip gailiuosi biski, paskubejau. labiausiai norejosi bmw325i placiastopes chuligankes.
Huliganas
P?V?Z? rašė:Geds, jei tavo renuke svilpia vejai per deformuotas duris, tai nereiskia jog visuose taip
Na kai dusle baigia praputi, tai virs 130 ir as pamineciau kiek stipresni garsa, bet asmeniskai man noretusi stipresnio riaumojimo ir prie mazesniu apsuku bo vaziuoji kaip bobike, tik svilpimas kazinkoks.
O paneles pas mane nei girgzt, net ziema, nebent kas bordacioke blogai padetas sukrebzda. Cia matyt visos bedos, kai kas isardo ir sudeti tinkamai nebesugeba.
Geds rašė:
vadinasi, tau pasiseke: turi mersedes renault kailyje
Geds rašė:priek sabdziu kalades R19 26lt cia abiem priek ratams
nu nezinau, mano manymu ten visiska fuflo, kai pirkau galiniams bugnams kaladziu komplekta, virs 50 lt... priek virs 60 kazkur...
Dezertyras rašė:Ar teisybe, kad norint pakeisti elementarias sio renuko detales (guoliai ir pan.) reikia isardyti pus masinos? Cia draugas toki argumenta numeta, sako, kad su visom prancuziskom tas pats. Tai kaip cia is tikruju?
Dezertyras rašė:Esu numates pirkti Renault 19. Bet paskaicius visus postus forume, atrodo, baisu isigyti sia masina. Vieni vazineja ir taiso, kiti daugiau taiso nei vazineja, kitas isvis savo renuka ant kaladziu laiko. Geros Lagunos, Safreino ar Meganes nelabai iperku, taciau 19 visai palankus variantas atrodo, prasau, pasakykit, jog as klaidingai mastau, jog reiks daug pinigu sukisti i ja. Taigi, kodel pasirinkote si Renault modeli?
P.s. As suvokiu, jog visi automobiliai genda
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 47 svečių