viktor_as rašė:Panasi situacija kaip pas mane . Varyk variklio pilna diagnostika, tik tada galima bus daryti isvadas. Paskaityk tema del Lembda zondo, ten jau aptarta daug kas.
m00x rašė:Vienam mano pazystamui tai buvo dirzelis per viena dantuka ar pershokes ar blogai pakeistas, tai apie 18 benzo uzhmiety valge, o apie miesta tai jau nebekalbu, bet zhmogelis tai pamate ir problema ishprende
aMariux rašė:ten kur rasai, kad normatyvas tokiam modeliui 11.4 mieste, ir 6.5 - 8.4 uzmiesty, tai cia benzo sanaudos ar duju turima omeny?
aMariux rašė:nu o tai ko noret jei mieste tiek benzo ryt turetu, tai duju panasiai ir turetu imt, kaip pas tave ima....... Bent jau as taip manau, nes automatas Colt'as, 1.6 varikliukas, mieste suvalgo 15 llitriuku duju. Manau kad kaip automatui, taip ir turi but. Pvz pas mane autmatas mieste 12 ir ne maziau benzo ryja.....
P.S grudas o ne masina tie automatai, prakeikiu visam gyvenimui
Ronin rašė:Bet dabr turiu kita problema, levai uzsiveda su saltu varikliu, po nakties, reikia gerai pagazuoti, kad uzsikurtu ir dar pamaigyti gaziuka kol prasiburks, cia apie kokias 2-3 sekundes. Tada uzsiveda ir patsosas pradeda dirbti.
Bet gal tam yra kalta ziema, gi salciai nakti prasidejo rimtoki. ziema atejo ir i musu kiema
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 20 svečių