auksiniai

versus
sidabriniai

Vdm rašė:Man kaip tik gra?iau atrodo kai apa?ia ne juoda, kaip ant daugelio ma?in?, o priderinta prie k?bulo spalvos
Ged@s rašė:pagarbabet as rinkciausi zalsva patonavima ir sidabrinius ratus
sidabras tikrai tinka prie raudonos...
p.s. gerai prizeminta masina kompukazkam reiks 16V spyruokliu
Ged@s rašė:ratlankiai abu variantai grazus, nors auksiniai tikrai labiau deretu prie violetines ar melynos tackos (impreza)
beje, slenksciu moldingas butu grazesnis juodas o ne kebulo spalvos. dabar kazkaip nesiziuri - bent jau man.
Ged@s rašė:Vdm rašė:Man kaip tik gra?iau atrodo kai apa?ia ne juoda, kaip ant daugelio ma?in?, o priderinta prie k?bulo spalvos
siaip gal ir graziau, bet ant bendro vaizdo kazkaip stinga ryskesnio stricho masinos apacioj (masyvesniu slenksciu gal jei ne spalvos?)
o kas tikrai nepatinka - tai kai buna uztamsintas galas, o priekis be nieko... tuo labiau veidrodinis tamsinimasgal geriau labai lengvas patamsinimas ant visu langu? pvz, zalsvas, pilksvas ar melsvas? esant labai lengvam tonavimui, mentam turetu nekliut... gal
Ged@s rašė:si karta niekas neissidurs ir neklaus kiek nori uz lietinius![]()
GTM si paveiksliuka turetu uzvadinti naujametine eglute...ir butu teisus. bet pamegintum su tokia masina nuwaryt maskvon zalgirio ir cska rungtyniu metu, kai cska gauna malkuspek, kas liktu is tavo renuko
![]()
Mukas rašė:jo kokia programa naudojat?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių